Drie tips om geld te besparen op de aankoop van een telefoon

Redactie WINMAG Pro

Tegenwoordig gebruiken we onze telefoon de hele dag door. Even snel een berichtje sturen, je mail bekijken of gewoon scrollen door je Instagramfeed. Door al deze activiteiten besteden we meerdere uren per dag op onze telefoon. Het is dan ook begrijpelijk dat je wilt investeren in een goede telefoon, maar dit kan behoorlijk veel geld kosten. Het is dan ook fijn als je hier op kunt besparen. Gelukkig zijn er een aantal manieren waarop je geld kunt besparen op de aankoop van een telefoon. Benieuwd welke manieren dit zijn? Lees dan snel verder!

1. Vergelijk toestellen

Er zijn tegenwoordig veel verschillende modellen op de markt en vaak zijn we geneigd om het nieuwste model te kopen. Toch is het verstandig om hier kritisch naar te kijken. Welke voordelen heeft het nieuwste model ten opzichte van het oudere model? En maak je ook daadwerkelijk gebruik van deze nieuwe functies? Het is namelijk goed om eens naar een refurbished telefoon te kijken, zoals een refurbished iphone 11. Deze telefoons doen namelijk niet onder voor een nieuwe telefoon, maar dit merk je wel in je portemonnee. 

2. Kies voor een refurbished toestel

Een refurbished iphone 11 pro kan dus een verstandige keuze zijn als je van plan bent om een nieuwe telefono aan te schaffen. Refurbished toestellen zijn om meerdere redenen een goede keuze. Zo doen ze over het algemeen niet onder voor nieuwe toestellen en hebben ze een vergelijkbare garantietermijn. Er zijn dan ook bepaalde winkels die een garantietermijn hebben van maar liefst 24 maanden. Ook is het kopen van een refurbished telefoon, een milieuvriendelijke en ethisch verantwoorde keuze. Je voorkomt namelijk dat er een nieuw toestel gemaakt moet worden en dat de grondstoffen die daarbij vereist zijn, uit de grond moeten worden gehaald.

3. Bescherm je telefoon goed

Daarnaast is het verstandig om je nieuwe toestel goed te beschermen als je het eenmaal hebt aangeschaft. Op deze manier heb je er namelijk langer plezier van en hoef je minder snel een nieuw toestel aan te schaffen. Gebruik dus te allen tijden een hoesje om je mobiel te beschermen bij een val of tegen krassen. Bovendien is het ook verstandig om gebruik te maken van een screenprotector, zodat je geen last hebt van krassen of zelfs een barst in je scherm. 

Kortom, er zijn een aantal manieren waarop je geld kunt besparen op het kopen van een telefoon. Vergelijk van tevoren goed welk toestel je wilt kopen. Hierbij is een refurbished toestel een verstandige keuze. Wanner je je nieuwe telefoon dan in gebruik kunt nemen, is het belangrijk om deze goed te beschremen. 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie