Ben jij voornemens om jouw bedrijf een kapitaalinjectie te geven door middel van een zakelijk krediet aan te vragen?

Zakelijke financiering aanvragen bij Swishfund

Redactie WINMAG Pro
Als je zakelijk geld gaat lenen zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. In dit artikel zetten we de belangrijkste punten voor je op een rij. Lees snel verder!  


1. Investeren in je bedrijf

Wil je investeren in je bedrijf? Overweeg een zakelijke lening van Swishfund.nl. Als ondernemer wil je financieel flexibel zijn en tegelijkertijd investeringen kunnen doen. Zakelijk geld lenen geeft je die financiële ruimte. Je kunt inspelen op de markt én uitbreiden, dus sneller groeien. Koop je bijvoorbeeld een bestelbus van je eigen geld, dan heb je dat geld niet meer vrij beschikbaar. Het geld zit dan vast in de bus en kun je niet meer uitgeven aan andere zaken, zoals extra personeel of andere zaken.

Bij Swishfund zijn de mensen achter de schermen ook ondernemers. Zij weten wat je nodig hebt. Een kredietaanvraag is vrijblijvend en kosteloos. Je krijgt geen BKR-registratie bij een zakelijk krediet en binnen 24 uur staat het geld al op je rekening, als de krediet is goedgekeurd. Ze kijken naar je huidige bedrijfsprestaties en stellen minimale voorwaarden. Kijken naar een businessplan doen ze dus bijvoorbeeld niet. Ze willen wel jouw kredietruimte kunnen inschatten op basis van de cashflow van de laatste 12 maanden.


2. Geld lenen voor verschillende doelen


Je kunt als ondernemer zakelijk geld lenen voor allerlei verschillende doelen. Op die manier kan je de activiteiten van je bedrijf betalen. Je kunt bijvoorbeeld kostbare bedrijfsmiddelen aanschaffen, zoals machines, voertuigen of apparatuur. Of je kunt een bedrijfspand kopen of verbouwen.

Soms heb je tijdelijk extra geld nodig, bijvoorbeeld voor het aanvullen van je voorraad of het betalen van leveranciers. Zakelijk geld lenen kan je ook helpen bij de verduurzaming van je bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zonnepanelen laten installeren op het dak, een verbouwing voor een beter energielabel of omdat je elektrisch wilt gaan rijden.

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie