Hands on: online boekhouden met Reeleezee

Redactie WINMAG Pro
Met Reeleezee kun je eenvoudig je financiële administratie bijhouden. De online software is behalve mooi vormgegeven ook nog eenvoudig in het gebruik. Bovendien plaatst het bedrijf een aantal handige instructievideo’s en handleidingen op hun website en is er een gratis helpdesk.

De software van Reeleezee is erop gericht dat je zonder boekhoudkundige kennis ermee aan de slag kunt. Aan de interface zie je meteen dat ze bij Reeleezee echt hun best erop hebben gedaan alles zo logisch mogelijk weer te geven. Je administratie bestaat namelijk uit een aantal ordners die je opent door er simpelweg op te klikken. Zo is er een groene ordner voor je inkomsten, een rode voor je uitgaven en een aantal blauwe voor bijvoorbeeld bankafschriften en belastingen.

Naast deze handelingen verloopt een groot gedeelte van het invoerwerk automatisch. Je kunt bankafschriften namelijk automatisch laten synchroniseren als je een rekening hebt bij de ABN AMRO of de Rabobank. Je koppelt dan simpelweg je rekening aan het programma en deze worden dan vanzelf ingeladen. Ook is het mogelijk inkoopfacturen te scannen en deze in Reeleezee in te laden.

De software herkent de belangrijkste gegevens en vult deze alvast voor je in. De btw-administratie verloopt ook automatisch. Door bij alle ingevoerde inkomsten en uitgaven het btw-tarief op te geven toont Reeleezee in de map belastingen je btw-aangifte en per kwartaal. Deze bedragen kun je eenvoudig overnemen voor je digitale aangifte bij de Belastingdienst.

Prijs: Vanaf € 0,- per maand
Info: www.reeleezee.nl

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie