Heb je goede resultaten behaald? Deze extra’s kunnen werknemers waarderen!

Redactie WINMAG Pro

In de huidige markt is het belangrijk niet alleen bezig te zijn met het behalen van een zo goed mogelijk resultaat, ook de zorg voor de omgeving en personeel zijn ontzettend belangrijk geworden. We willen duurzaam ondernemen en medewerkers willen trots zijn op het bedrijf waar ze werken. Daarnaast is het in de oververhitte arbeidsmarkt ook van belang goed voor je personeel zelf te zorgen, alleen dan zullen ze zich voor lange tijd committeren aan jouw bedrijf. En laten we eerlijk zijn; wanneer je met het hele personeelsbestand een jaarlang hebt geknald voor een mooi resultaat, dan is het ook veel leuker om dit met zijn allen te delen. Natuurlijk kun je dit doen in de vorm van een geldbedrag, maar er zijn ook andere opties die minstens zo enthousiast worden ontvangen. Welke dat zijn? Hier een paar leuke ideeën op een rij. 

 

Altijd bereikbaar met de smartphone

Wanneer er één product is wat we dag en nacht gebruiken, dan is het wel de smartphone. We bellen, appen en mailen wat af. Maar ook voor het werk wordt deze constant gebruikt. De werkgever betaalt in veel gevallen zelfs een mobiele telefoon voor de werknemer. Het wordt door veel werknemers dan ook echt als een cadeau gezien wanneer ze een nieuw toestel krijgen. En pak hierbij eens groot uit, en geef al je personeelsleden gewoon de nieuwste iPhone 15 van Ben inclusief een passend abonnement. Geef direct aan dat ze deze ook privé mogen gebruiken, en je zult voorlopig alleen nog maar blije gezichten op maandagochtend aantreffen. Een cadeau wat door iedereen wordt gewaardeerd, van jong tot oud.  

Het abonnement 

Veel werkgevers geven een groot feest wanneer ze mooie resultaten hebben behaald, toch is de populariteit van deze trend een beetje dalende. Dit komt onder andere door de steeds groter wordende groep mensen die geen alcohol meer drinkt. Daarnaast is dit een eenmalig evenement waar wellicht niet iedereen bij aanwezig kan zijn. Daarom is een meer duurzaam evenement vaak iets wat in goede (of in dit geval nog betere) aarde valt. Denk aan een abonnement op een gezonde foodbox, welnesscentrum of sportschool. Allemaal investeringen vanuit de werkgever, maar wel investeringen die ook bijdragen aan het welzijn van de werknemer. Iets wat op termijn dus ook in het voordeel van de werkgever zelf gaat zijn. Laat bij de specifieke keuze ook ruimte voor de eigen keuze. Zo kan de één een vegan maaltijdbox waarderen, waarbij de ander juist voor veel vlees gaat. 

Kortom, de resultaten vieren én samen delen is als werkgever sterk aan te raden. Hiermee geef je aan je personeel een blijk van waardering af en investeer je in een duurzaam personeelsbestand. Denk out of the box en kies voor afwisselende en verrassende vormen. Het zal ongetwijfeld zeer gewaardeerd worden door 90% van de mensen. En die overige 10%? Dat zijn wellicht de mensen die altijd wel iets te klagen hebben, dus laat je daar niet door afleiden. Succes met organiseren! 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie