ZyXEL presenteert NWA3000-N access points

Redactie WINMAG Pro
ZyXEL Communications heeft vandaag zijn productreeks WLAN Business Access Point uitgebreid met de zakelijke NWA3000-N-serie. De nieuwe access points zijn volgens de fabrikant uitgerust met uiterst geavanceerde 802.11n wlan-technologie en hybride functies die speciaal door ZyXEL zijn ontwikkeld.

De apparaten zijn uitgerust met een speciale hybride functie die drie modi combineert. Daarmee kunnen ze worden ingezet als standalone access point, als beheerde access point of als wlan-controller voor het centrale beheer van andere access points.

Er kunnen maximaal 24 access points worden beheerd, waarmee je 300 tot 500 gebruikers kunt  ondersteunen. Dit maakt de oplossing volgens ZyXEL ideaal voor locaties zoals winkelcentra, campussen, recreatieparken en overheidsgebouwen, waar draadloze internetverbindingen beschikbaar moeten worden gesteld aan grote groepen gebruikers.

De nieuwe NWA3000-N AP-serie van ZyXEL komt in drie varianten: voor enkelvoudige en gelijktijdige draadloze verbindingen (NWA3160-N en NWA3560-N) en als buitenmodel (NWA3550-N).

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie