Zscaler en BT breiden samenwerking uit

Redactie WINMAG Pro

Zscaler en BT breiden hun samenwerking uit. Hierdoor is BT de eerste wereldwijde service provider die een volledig aanbod managed security services kan aanbieden op basis van het Zscaler AI-aangedreven Zero Trust Exchange-cloudbeveiligingsplatform. BT kan zijn klanten nu verschillende nieuwe oplossingen bieden die de complexiteit van hun IT-infrastructuur vermindert, terwijl het hun aanvalsoppervlak verkleint. Hierdoor worden organisaties flexibeler, efficiënter, veerkrachtiger en veiliger.

Tris Morgan, Managing Director, Security bij BT: “Nu digitale innovaties de manier waarop organisaties werken continu veranderen, blijft het aanvalsoppervlak zich uitbreiden. We zijn blij onze zakelijke relatie uit te breiden en ons managed service-aanbod te verrijken met Zscaler. Zo kunnen we nieuwe zero trust-beveiligingsoplossingen aan onze klanten aanbieden en ervoor zorgen dat we hen ondersteunen tijdens hun digitale transformatie-initiatieven.”

Als onderdeel van deze samenwerking zal Zscaler ook beveiligingsoplossingen leveren aan BT Group om hun eigen werkzaamheden te beschermen. Hierdoor kunnen zij klanten die oplossingen van Zscaler willen adopteren en implementeren, beter helpen vanuit hun eigen ervaring.

“Zscaler is verheugd de relatie met BT uit te breiden. Onze samenwerking is het bewijs van het vertrouwen van het BT-team in de kracht van het Zero Trust Exchange-cloudbeveiligingsplatform van Zscaler”, aldus Mike Rich, CRO en President of Global Sales bij Zscaler. “Zero trust-beveiliging zal niet alleen de beveiligingsinfrastructuur moderniseren om grootschalige aanvallen beter te stoppen en het aanvalsoppervlak te verkleinen, maar zal ook de beheerlast verminderen. Hierdoor kunnen infrastructuur- en beveiligingsinitiatieven van BT-klanten worden versneld. We zijn vastbesloten om BT te ondersteunen met onze cloudbeveiligingsoplossingen om de volgende golf van innovatie, aangedreven door AI, aan te moedigen.”

De door Zscaler aangestuurde managed services van BT zijn ontworpen om connectiviteits-, netwerk- en beveiligingsreorganisaties van digitale ondernemingen te ondersteunen. Het zorgt voor meer flexibiliteit, minder infrastructuurcomplexiteit en het beschermt klanten tegen cyberaanvallen en dataverlies door gebruikers, apparaten en applicaties overal, veilig met elkaar te verbinden.

Oplossingen omvatten Zscaler for Users, aangedreven door de Zscaler Zero Trust Exchange, waaronder:

  • Internet Access: een veilige webgateway (SWG) die cloud-native, AI-aangedreven bescherming tegen cyberdreigingen en zero trust-toegang tot internet en SaaS-apps biedt.
  • Private Access: een cloud-native service die gebruikers snelle en veilige toegang geeft tot private apps en OT-apparaten en tegelijkertijd zero trust-connectiviteit voor workloads mogelijk maakt, ter vervanging van oudere tools zoals VPN’s en VDI.
  • Digital Experience: biedt inzicht in het volledige traject tussen gebruiker en app om prestatieproblemen op te sporen. Als onderdeel van de Zscaler Zero Trust Exchange maakt ZDX snelle, veilige verbindingen vanaf elke locatie mogelijk.

Het Zscaler Zero Trust Exchange-platform analyseert meer dan 400 miljard dagelijkse transacties en dat levert meer dan 500 biljoen signalen op. Het biedt inzicht, toegangscontroles en beveiliging voor bedrijfsgegevens op schaal en maakt gebruik van AI-aangedreven inzichten om de digitale ervaring te optimaliseren, risico’s te verminderen en betere zakelijke beslissingen mogelijk te maken.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie