YourSurprise behaalt een top drie positie bij de Shopping Awards

Redactie WINMAG Pro

In een periode van belangrijke innovaties is YourSurprise beloond met een top drie positie bij de Shopping Award voor hun Generatieve AI case. Deze erkenning benadrukt de toewijding van YourSurprise aan het adopteren van de nieuwste innovaties en het vestigen van nieuwe standaarden in klantenservice met behulp van het Engagement Platform van CM.com.

Het omarmen van Generatieve AI heeft de klantenserviceafdeling van YourSurprise naar een nieuw tijdperk van efficiëntie gebracht. De introductie van Chatbot Gifty, aangedreven door AI-technologieën, heeft het antwoorden op veelgestelde vragen geautomatiseerd. Dit heeft ervoor gezorgd dat klantenservicemedewerkers zich kunnen richten op complexere vragen. Interne chatbot Knowy fungeert als een virtuele AI-assistent en biedt medewerkers voorgestelde antwoorden, vertalingen en samenvattingen van gesprekken.

Nieuwe standaarden in klantenservice

Het is echt indrukwekkend hoe snel YourSurprise deze technologie heeft omarmd. - Io Michels

Io Michels, Head of Client Success & Enablement bij CM.com, is ongelooflijk trots dat YourSurprise een van de drie meest innovatieve cases is geworden. Het is echt indrukwekkend hoe snel YourSurprise deze technologie heeft omarmd, al tijdens de bètafase, en met hun experimentele cultuur aanzienlijke verbeteringen heeft aangebracht in hun klantenserviceafdeling, waardoor het werk voor hun agenten verrijkt is. Daarnaast is dit voor CM.com een geweldige erkenning voor de technologische innovaties die we realiseren, vooral met de introductie van onze GenAI Engine. Het benadrukt ook onze toewijding om niet alleen onze technologische oplossingen te bevorderen, maar dit op een manier te doen die menselijke interactie en klanttevredenheid verhoogt. Het succesverhaal van YourSurprise dient als een baken voor anderen.”

Ontdek hoe de klantenservicestrategie van YourSurprise een succesverhaal werd met behulp van het Engagement Platform op CM.com.

Gefeliciteerd aan alle andere winnaars van een Shopping Award

Tijdens het Shopping Awards Gala zijn vele prijzen uitgereikt. CM.com wil de overige winnaars en met name haar klanten Winparts.nl, Ventilatieshop.com, YourSurprise, wijnvoordeel, Cameranu, zonnebrillen.com, boxers.nl, TUI, Protest Sportwear, Saniweb feliciteren met hun prijs.

CM.com blijft investeren in technologische vooruitgang om het Engagement Platform naar een hoger niveau te tillen. De erkenning van de deskundige jury dient als extra bevestiging dat het bedrijf de juiste stappen zet richting een tijdperk van moderne klantgesprekken, waarbij frictieloze klantervaringen centraal staan in alle fasen van de klantreis, via ieder kanaal.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie