Workday ziet aanhoudend momentum in Nederland nu klanten de kracht van verantwoorde AI willen ontsluiten

Redactie WINMAG Pro

Workday, Inc. (NASDAQ: WDAY), een leidende leverancier van oplossingen om organisaties te helpen hun personeel en kapitaal te beheren, kondigt aanhoudend momentum op de Nederlandse markt aan. Dit heeft bijgedragen aan de sterke wereldwijde groei in het laatste fiscale jaar van Workday. Het momentum in de regio volgt op de behoefte van Nederlandse bedrijven om meer te willen profiteren van de transformerende kracht van AI, waarbij ze een vertrouwde en verantwoordelijke partner nodig hebben om hen te helpen hun doelen te bereiken, terwijl mensen centraal blijven staan. 

Organisaties van elke omvang en uit diverse sectoren, waaronder HyvaTotal Specific SolutionsMiro en meer, hebben het afgelopen jaar gekozen voor het Workday-platform met AI als kern om de efficiëntie te verhogen, handmatige processen te digitaliseren en aanhoudend vooruitgang te boeken door voortdurende verandering. 

“We hebben het afgelopen jaar grote successen geboekt in de Nederlandse regio en hebben in EMEA zelfs de $1 miljard aan jaarlijks terugkerende omzet overschreden. Dit hebben we bereikt door ons te blijven inzetten voor innovatie, door onze verantwoorde AI en ML in te zetten en een ongeëvenaarde klantervaring te leveren”, zegt Hette Mollema, vice-president Benelux, Workday. “Nederlandse bedrijven maken een voortdurend transformatietraject door, vooral op financieel gebied, en hebben geavanceerde technologie nodig. Workday biedt een nieuw startpunt in het financiële transformatietraject voor bedrijven die hun financiële processen willen stroomlijnen.” 

Workday heeft meer dan 2.100 klanten met een hoofdkantoor in Europa, waaronder Nederlandse bedrijven als Basic-FitBDR ThermeaInter IKEA en Randstad

"In een snel veranderende wereld is technologie voor organisaties van cruciaal belang om de zakelijke doelen te kunnen handhaven. Met de juiste technologie kunnen we onze mensen ook in staat stellen om elke dag het beste uit hun werkdag te halen en zich volledig op één lijn te voelen met de zakelijke vereisten”, zegt Prashant Pai, Workday Platform Manager bij Inter IKEA. “Het succesvol optimaliseren van processen en het leveren van oplossingen binnen de hele organisatie vereist een fundament dat is gebouwd op datarijke inzichten.” 

Belangrijkste regionale hoogtepunten: 

  • Het momentum zet zich voort in alle categorieën – HCMFinance en Planning – waarbij zowel leidende ondernemingen als middelgrote bedrijven in Nederland bijdragen aan de groei van Workday in de regio. 
  • In Nederland realiseert Workday nog steeds aanzienlijke groei, waardoor het lokale klantenbestand op het hoofdkantoor wordt uitgebreid voor de belangrijkste HCM- en FINS-oplossingen. 
  • Het groeitraject van Workday in Nederland weerspiegelt de toewijding van het bedrijf aan innovatie, zowel mondiaal als lokaal. Workday blijft zich inzetten voor het bieden van geavanceerde oplossingen aan klanten op de Nederlandse markt.
  • Randstad, 's werelds leidende talentbedrijf, zijn bestaande Workday-overeenkomst zal verlengen om Workday Financial Management en Workday Human Capital Management (HCM) uit te rollen in zijn 39 markten. De bedrijven zijn ook van plan om wederzijdse implementatiemogelijkheden te ontwikkelen om een betere toegang tot tools voor talentmanagement mogelijk te maken, waardoor meer klanten kunnen navigeren op een steeds complexer wordende talentmarkt. 
  • Het nieuws komt voorafgaand aan Elevate, het klant- en prospectevenement van Workday.
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie