Western Digital biedt consumenten meer opslagruimte met reeks nieuwe SanDisk producten

Redactie WINMAG Pro

Western Digital verbetert het SanDisk-portfolio met innovatie op het gebied van geheugenkaartopslag. Het bedrijf kondigt een reeks nieuwe SanDisk-oplossingen aan voor consumenten, ontworpen om te voldoen aan de behoefte aan meer opslag, zowel thuis als onderweg.  

 

Snelste geheugenkaart met hoge capaciteit 

De nieuwe 1.5 TB Ultra microSD UHS-I-kaart is geschikt voor Android-apparaten, Chromebooks en Windows-laptops en bouwt voort op SanDisk's sterke en langdurige erfenis van innovatie op het gebied van opslag. Het is 's werelds snelste 1.5 TB microSD UHS-I-kaart, met overdrachtssnelheden tot 150 MB/s bij lezen in combinatie met een SanDisk MobileMate USB 3.0 microSD-kaartlezer. De nieuwe 1.5 TB-kaarten zijn nu verkrijgbaar met een adviesprijs van 173,99 euro en 10 jaar garantie. De Ultra-kaart is verkrijgbaar in de Western Digital Store en bij geautoriseerde e-tailers, en verkrijgbaar via fysieke retailers onder de naam Ultra PLUS. 

Filmbeelden van de hoogste kwaliteit 

De SanDisk PRO-CINEMA CFexpress Type B-kaarten bieden de professionele prestaties die nodig zijn om filmbeelden van de hoogste kwaliteit te leveren. Met minimale aanhoudende schrijfsnelheden van 1.400 MB/s kunnen gebruikers met de SanDisk PRO-CINEMA CFexpress Type B-kaart 8K-video van bioscoopkwaliteit opnemen zonder frames te laten vallen. 

De duurzame behuizing is bestand tegen vallen tot 1 meter en een kracht van maximaal 50 Newton (11,2 pondkracht) om onvervangbare beelden en video's te beschermen. 

Koppel de PRO-CINEMA CFexpress Type B-kaart met de SanDisk Professional PRO-READER CFexpress en de PRO-DOCK 4-apparaten (apart verkrijgbaar) voor schaalbare, gelijktijdige offloads die de productiviteit maximaliseren. 

De SanDisk PRO-CINEMA CFexpress Type B-kaarten zijn nu verkrijgbaar via de Western Digital Store en via geautoriseerde SanDisk-retailers, e-tailers en distributeurs voor een adviesprijs van 461,99 euro voor 320 GB.  

Verbeterde SanDisk USB Multi-Connector Flash Drives 

Met deze vernieuwde USB-flashdrives kunnen gebruikers nog meer foto's maken en opslaan en deze openen op al hun verschillende apparaten (waaronder smartphones, tablets en computers) zonder vertraging. 

Ultra Dual Drive Luxe USB Type-C: volledig metalen 2-in-1 flashdrive met omkeerbare USB Type-C- en Type-A-connectoren, verkrijgbaar in goud en zilver. Maak automatisch een back-up van foto's met de SanDisk Memory Zone-app. Deze schijf is verkrijgbaar met een capaciteit tot 1 TB en beschikt over krachtige USB 3.2 Gen 1 voor snelle bestandsoverdracht. De nieuwe Goud komt deze winter beschikbaar; Silver is nu beschikbaar via de Western Digital Store en bij geautoriseerde SanDisk-retailers, e-tailers en distributeurs. 

Ultra Dual Drive Go USB Type-C: eenvoudig te gebruiken opslag die werkt op USB Type-C- en Type-A-apparaten, nu met overdrachtssnelheden tot 400 MB/s. Het draaibare ontwerp met dubbele functie helpt de connectoren onderweg te beschermen. Deze flashdrive is verkrijgbaar tot 256 GB in Absinthe Green, Lavender en Navagio Bay, en tot 1 TB in zwart. De drive is verkrijgbaar vanaf 21,99 euro voor 64 GB. Alle kleuren zijn nu te koop via de Western Digital Store en geautoriseerde SanDisk-retailers, e-tailers en distributeurs. 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie