Volledige NAS-back-up nu beschikbaar in Active Backup, een nieuw C2 Surveillance-abonnement en Synology 2023 AND BEYOND

afbeelding van Redactie WINMAG Pro
Centraliseer uw gegevensbescherming nog verder met de onlangs geïntroduceerde Active Backup for Business-agent voor DSM, verbeter uw oplossing voor fysieke beveiliging met een nieuw C2 Surveillance-abonnement en neem deel aan het jaarlijkse evenement Synology 2023 AND BEYOND om te ontdekken wat het bedrijf volgend jaar voor u in petto hebben.

Synology 2023 AND BEYOND, synology, NAS, nas-back-up, active backup

Complete bescherming voor uw NAS

Installeer Active Backup for Business Agent (DSM) om bare-metal-back-ups van het hele systeem uit te voeren. Zo beschermt u niet alleen de data op uw NAS, maar ook alle toepassingen en instellingen. Zet het systeem eenvoudig terug naar een eerder moment in geval van een ramp. Gegevensontdubbeling en -compressie helpen u het gebruik van opslagruimte op het doelsysteem te minimaliseren, terwijl de functie voor slim inplannen u tijd bespaart. Meer informatie.

Nieuw C2 Surveillance-abonnement beschikbaar

Neem continu op naar de cloud met een resolutie van maximaal 5 MP en een bewaartermijn tot 180 dagen voor het opgenomen beeldmateriaal. Raadpleeg essentieel videomateriaal op het online portaal wanneer de opnameserver niet veilig te gebruiken is. Meer informatie

Synology 2023 AND BEYOND

Kom op 27 oktober een virtueel kijkje nemen! Synology presenteert dan nieuwe producten en innovaties die een grote stap vooruit betekenen op het gebied van gegevensbeheer, gegevensbescherming en de beveiliging van uw infrastructuur. Meer informatie.

Tip van de maand: Gebruik Synology Drive Client voor back-ups op mapniveau

Met Synology Drive Client kunt u essentiële bestanden en mappen op uw computer back-uppen naar uw NAS. Configureer back-upinstellingen zoals u dat wilt en bepaal het tijdstip en de frequentie van uw back-ups, zodat het proces soepel en intuïtief verloopt.

Zo stelt u het in: Verbind uw computer met uw NAS, selecteer Back-uptaak en klik op Volgende > Selecteer uw back-upbron en doel > Klik op Back-upregels om verdere instellingen te configureren > Schakel het selectievakje ‘Lokaal verwijderde bestanden op de externe back-updoelmap behouden’ in > Selecteer Continue back-up of Geplande back-up > Selecteer de frequentie van uw back-ups > Schakel het selectievakje ‘Onvoltooide back-uptaken voortzetten wanneer het systeem opnieuw in werking is’ in > Klik op Voltooid om back-ups van Synology Drive Client in te schakelen.

Meer informatie

Synology 2023 AND BEYOND, synology, NAS, nas-back-up, active backup
Synology 2023 AND BEYOND, synology, NAS, nas-back-up, active backup