Versnel de prestaties van je computer aanzienlijk

Redactie WINMAG Pro

De nieuwe Philips interne S130 SATA Solid State Drives versnellen de prestaties van je computer aanzienlijk. Ze verbeteren de systeemresponsetijd en ondersteunen snelle opstart en laadtijden van applicaties. Meer informatie: www.philips-media.com.

Of het nu gaat om het verbeteren van de prestaties van een oudere computer of het bieden van een robuuste oplossing voor data-intensieve toepassingen, de S130 is een uitstekende keuze voor zowel professionele als dagelijkse computertaken.

SATA III technologie

De Philips S130 SSD met SATA III technologie kan bestanden lezen tot een snelheid van 550MB/s* en is daarmee de perfecte oplossing voor multitasking. De SSD’s zijn geschikt voor veel toepassingen zoals systeem upgrades voor verbeterde prestaties, snelle opslag voor multimedia bewerking en gaming met verminderde laadtijden.

De Interne SSD biedt snelle toegang tot bestanden en programma’s en zorgt ervoor dat je systeem soepel draait met een verbeterde responsiviteit. De Philips S130 is eenvoudig te installeren in laptops en desktops met een standaard SATA-interface.

Informatie

Philips S130, Interne SSD 2.5” SATA III, 250GB consumentenadviesprijs € 39.99. Deze SSD is ook beschikbaar met een opslagcapaciteit van 500GB, 1TB en 2TB. Meer informatie vind je op www.philips-media.com.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie