Verizon Business introduceert Advanced SASE

Redactie WINMAG Pro
Verizon Business introduceert vandaag zijn nieuwe oplossing Advanced Secure Access Service Edge (SASE). Deze verenigt SD WAN-functionaliteit met hybride netwerkconnectiviteit en beveiligingsdiensten tot een geïntegreerde, vanuit de cloud aangeboden dienst die voorziet in de steeds complexere IT-eisen van ondernemingen.

Het groeiende aantal internetbedreigingen (zie het Data Breach Investigations Report 2021 van Verizon), wijzigingen in het dataverkeer voor applicaties tussen de cloud en de netwerkrand en de coronacrisis stellen veel bedrijven voor unieke prestatie- en beveiligingsproblemen. Zij hebben daarom meer dan ooit behoefte aan schaalbare en flexibele oplossingen die aanpasbare ondersteuning bieden voor hun zakelijke behoeften en de prestaties en beveiliging optimaliseren.

“Advanced SASE maakt het eenvoudiger voor bedrijven om zich te concentreren op hun zakelijke groei en bedrijfsvoering. Wij zorgen voor het beheer van hun netwerk en beveiliging”, zegt Tami Erwin, de CEO van Verizon Business. “We hebben SD WAN-functionaliteit gecombineerd met services voor netwerkbeveiliging. Zo is een oplossing ontstaan die bedrijven in staat stelt om onze expertise optimaal te benutten. Ze kunnen hun medewerkers, data en endpoints op elke locatie veilig en efficiënt verbinden met elke gewenste app of dienst.”

Digitale transformatie blijft voor veel bedrijven een topprioriteit. De realiteit is echter dat het beheer en de beveiliging van een steeds complexere omgeving de IT-afdelingen van bedrijven voor forse uitdagingen stellen.

Advanced SASE is een integrale en adaptieve beheerde oplossing die door één leverancier wordt aangeboden. De vanuit de cloud aangeboden oplossing maakt gebruik van de expertise van Verizon Business op het gebied van managed services en maakt een einde aan de beheerlast voor afzonderlijke componenten. Bedrijven kunnen aan de hand van de cumulatieve inzichten die met Advance SASE worden opgedaan het potentieel van de oplossing optimaal benutten.

Verizon Business zal de mogelijkheden van Advanced SASE blijven uitbreiden door zijn technologie te integreren met in de praktijk bewezen oplossingen van topbedrijven in netwerktechnologie en security.

Meer informate over Verizon Advanced SASE is hier te vinden.

Een whitepaper over Advanced SASE is hier beschikbaar.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie