Vantiva voedt nieuwe Vodafone fiber router en Wi-Fi 6 Mesh Extender om de breedbandervaring thuis te verbeteren

Redactie WINMAG Pro

Vantiva (Euronext Parijs: VANTI), een wereldwijde technologieleider die Network Service Providers (NSP's) in staat stelt consumenten over de hele wereld aan te sluiten, heeft aangekondigd dat het zijn langdurige samenwerking met Vodafone UK, de grootste full fiber provider in het Verenigd Koninkrijk, heeft versterkt met de introductie van de Power Hub router en Super Wi-Fi 6 Booster die geschikt zijn voor Wi-Fi 6. De customer premises equipment (CPE) maakt gebruik van Vantiva's expertise op het gebied van Wi-Fi-antennes om intelligente Wi-Fi-auto-optimalisatie te bieden die automatisch de snelste connectiviteit biedt voor alle apparaten. De router en booster zijn ontworpen om op kosteneffectieve wijze een superieure Wi-Fi ervaring voor het hele huis te leveren aan eindgebruikers met de mogelijkheid om meer dan 100 slimme apparaten naadloos aan te sluiten met snelheden tot 910 Mbps.

“De introductie van de Power Hub router en Super Wi-Fi 6 Booster zijn de nieuwste voorbeelden van Vodafone's voortdurende leiderschap in het aanbieden van geavanceerde connectiviteitsoplossingen aan haar klanten,” zegt Mercedes Pastor, Senior Vice-President van de Customer Unit, Eurasia. "Dit is een stap voorwaarts in onze langdurige samenwerking met het leveren van geavanceerde oplossingen in deze markt. De uitstekende Wi-Fi-prestaties maken gebruik van alle expertise van Vantiva, van antenneontwerp tot unieke testomgevingen, om de beste draadloze ervaring voor in huis te bieden."

De nieuwe Power Hub-router van Vodafone UK is gebouwd voor fiber-to-the-home netwerkconfiguratie en kan eenvoudig worden aangepast aan de huidige en toekomstige eisen op het gebied van in-home connectiviteit. De Super Wi-Fi 6 Booster werkt naadloos samen met de Power Hub voor een betrouwbare dekking in het hele huis en is compatibel met zowel bestaande als vorige versies van Vodafone gateways. De mesh Wi-Fi-mogelijkheden van de extender passen de connectiviteit aan om klanten uitgebreide Wi-Fi-dekking te bieden.

Als onderdeel van Vantiva's streven naar het ontwikkelen van milieuvriendelijke producten met een lage koolstofintensiteit, is de behuizing van het apparaat voor deze producten gemaakt van 95% gerecycled plastic. De verpakking is ontworpen met 85% gerecycled papier, gedrukt met soja-inkt en zonder gebruik van plastic.

Vantiva en Vodafone UK hebben sinds 2018 samen innovatieve oplossingen op de markt gebracht in meerdere productplatforms en in glasvezel sinds 2022, toen de twee organisaties de eerste Wi-Fi 6E-gateway in het Verenigd Koninkrijk introduceerden, die hogesnelheidsconnectiviteit naar huizen in het hele land bracht. 

De Vodafone Power Hub Wi-Fi 6 router en Super Wi-Fi 6 Booster zijn de nieuwste strategische mijlpalen in Vantiva's voortdurende toewijding aan het leveren van open en innovatieve technologieën voor NSP's en Pay TV-operators. Het doel van Vantiva is om naadloze connectiviteit en eersteklas entertainmentervaringen naar consumenten te brengen door de beste CPE in zijn klasse te creëren en samen te werken met de meest innovatieve bedrijven in het connected home ecosysteem.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie