TSTC: De topkeuze voor IT-opleidingen en cybersecuritytrainingen

Redactie WINMAG Pro

Zoek je een IT-opleiding die meer biedt dan alleen het bestuderen van lesmateriaal en het bekijken van PowerPoint-presentaties? Wil je praktijkervaring opdoen in plaats van enkel slides te bekijken? Kies dan voor TSTC, waar je hands-on ervaring kunt opdoen.

TSTC onderscheidt zich door trainingen aan te bieden die verder gaan dan zelfstudie, met een focus op praktische labs. Ze zijn overtuigd van het belang van hands-on ervaring voor effectief leren. Hun trainers combineren theoretische expertise met uitgebreide praktijkervaring en hebben een diep begrip van de actuele uitdagingen in IT en cybersecurity.

Jarenlange ervaring en specialisatie

Sinds 1999 is TSTC een gevestigde naam in de IT-opleidingssector en biedt al meer dan twee decennia hoogwaardige trainingen aan. Als specialist op het gebied van informatiebeveiliging en cybersecurity biedt TSTC gespecialiseerde trainingen om te voldoen aan de groeiende behoeften van organisaties en cursisten in dit domein.

Individuele aandacht en Blended Learning

TSTC focust op de individuele leerling met het doel iedere deelnemer te ondersteunen in het behalen van persoonlijke doelstellingen. Hun Blended Learning-aanpak, een mix van klassikale training en zelfstudie, maximaliseert de leereffectiviteit, zowel in de klas als daarbuiten. Door de groepsgrootte te beperken tot 8-10 deelnemers, garanderen ze effectieve interactie en persoonlijke begeleiding.

Uitgebreid aanbod aan securitytrainingen

Met bijna veertig verschillende securitytrainingen biedt TSTC een breed scala aan cursussen, variërend van technische tot tactisch-strategische trainingen. Voor systeem- en netwerkbeheerders biedt TSTC versnelde trainingen in Microsoft, Cisco, Citrix, Linux en VMWare, met de nadruk op praktische labs.

Voor meer informatie en een volledig overzicht van hun trainingen, bezoek hun website op www.tstc.nl.

Dit is een artikel uit Baaz 4.2023. Lees hem nu digitaal: Baaz 4.2023!

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie