TSTC: De topkeuze voor IT-opleidingen en cybersecuritytrainingen

Redactie WINMAG Pro

Ben je op zoek naar een IT-opleiding die verder gaat dan simpelweg het doorlezen van lesmateriaal en het bekijken van PowerPoint-presentaties? Wil je praktische ervaring opdoen in plaats van urenlang naar slides te staren? Dan is TSTC de juiste keuze voor jou.

Bij TSTC begint de training waar zelfstudie stopt. De nadruk ligt op praktische labs omdat ze sterk geloven dat hands-on ervaring de beste manier is om te leren. Hun trainers zijn niet alleen deskundig in theoretische kennis, maar beschikken ook over uitgebreide praktijkervaring. Ze begrijpen de echte uitdagingen op het gebied van IT en cybersecurity.

Jarenlange ervaring en specialisatie

Sinds 1999 is TSTC een gevestigde naam in de IT-opleidingssector en biedt al meer dan twee decennia hoogwaardige trainingen aan. Als specialist op het gebied van informatiebeveiliging en cybersecurity biedt TSTC gespecialiseerde trainingen om te voldoen aan de groeiende behoeften van organisaties en cursisten in dit domein.

Individuele aandacht en Blended Learning

Bij TSTC staat het individu centraal. Ze streven ernaar om elke deelnemer te helpen zijn of haar persoonlijke doelen te bereiken. Hun Blended Learning-aanpak combineert klassikale training met zelfstudie, zodat je optimaal kunt profiteren van je tijd, zowel in de klas als daarbuiten. Bovendien houden ze hun groepen klein, meestal met 8-10 deelnemers, om effectieve interactie en persoonlijke begeleiding te waarborgen.

Uitgebreid aanbod aan securitytrainingen

Met bijna veertig verschillende securitytrainingen biedt TSTC een breed scala aan cursussen, variërend van technische tot tactisch-strategische trainingen. Voor systeem- en netwerkbeheerders biedt TSTC versnelde trainingen in Microsoft, Cisco, Citrix, Linux en VMWare, met de nadruk op praktische labs.

MKB Proof

Wanneer je kiest voor TSTC, kies je voor een opleidingsinstituut dat jouw leerbehoeften serieus neemt en je helpt om je vaardigheden en kennis naar een hoger niveau te tillen, daarom vinden wij dat het een MKB Proof Award verdient! Een training bij TSTC staat voor professionaliteit, gezelligheid, flexibiliteit, persoonlijke aandacht en resultaat. 

 

Voor meer informatie en een volledig overzicht van hun trainingen, bezoek hun website op www.tstc.nl.

Lees hem nu digitaal - MKB Proof 2023

MKB Proof 2023

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie