Tips van de redactie Podcasts

Redactie WINMAG Pro

Hier zijn enkele aanbevolen podcasts binnen het thema van cybersecurity, networking, en technologie die je kunt beluisteren:

Cybercast

Cybercast is de podcastserie waarin we de wereld van cybersecurity, networking en AI verkennen. In deze serie bespreken we de nieuwste trends, uitdagingen en oplossingen op het gebied van digitale veiligheid en de impact van technologie op onze samenleving. Of je nu een IT-professional bent, een student die geïnteresseerd is in het veld of gewoon geïnteresseerd bent in hoe technologie ons dagelijks leven beïnvloedt, Cyvercast biedt inzichten en informatie die relevant zijn voor iedereen.

Taal Nederlands

Duur +/- 22 min 

Te beluisteren via o.a. Spotify en Apple Podcasts

 

Darknet Diaries

Darknet Diaries is een onderzoekende podcast gemaakt door Jack Rhysider, met waargebeurde verhalen over crackers, malware, botnets, cryptografie, cryptocurrency, cybercriminaliteit en internetprivacy, allemaal onderwerpen die vallen onder de paraplu van ‘verhalen van de duistere kant van het internet’.

Taal Engels

Duur +/- 70 min

Te beluisteren via o.a. Spotify en darknetdiaries.com


 

De Master IT podcast

De beste IT trainers geven antwoord op jouw prangende IT-vraag. Elke aflevering duurt +-20 minuten en we behandelen een brede variatie aan onderwerpen. Bijvoorbeeld Artificial Intelligence versus het menselijk brein: wie wint? Hoe kun je een cyberaanval voorkomen? Of, welke programmeertalen moet je in de toekomst écht beheersen?

Taal Nederlands

Duur +/- 25 min

Te beluisteren via o.a. Spotify en springcast.fm

 

 

Cybersecurity Stories

Deze podcast is voor ondernemers, managers en IT-personen die geen tot weinig kennis en ervaring hebben in cybersecurity, maar wel beseffen dat zowel hun bedrijfs- als ook hun privé 'kroonjuwelen' digitaal beschermd moeten worden. Je hoort verhalen van cybersecurity experts welke gevaren loeren en hoe die het beste tegen te gaan. Je krijgt ook tips en worden nieuwsitems die met cyberveiligheid te maken hebben, besproken. Alle verhalen - zowel in het Nederlands als in het Engels - worden zo eenvoudig mogelijk in lekentaal verteld. Digitale veiligheid gaat ons allemaal aan en moet daarom voor iedereen begrijpelijk zijn. Hopelijk draagt ProteQtor Cybersecurity Stories hier een steentje aan bij.

Taal Nederlands

Duur varieert per aflevering

Aantal afleveringen 40

Te beluisteren via Spotify

 

Lees hier ook:

De beste tips om te ontspannen na een drukke dag


Alienware en Dell Gaming Monitors

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie