Thuiswerken is weer makkelijker geworden

Redactie WINMAG Pro
We deden het de afgelopen jaren al steeds vaker, maar de trend om vanuit huis te werken is nu echt in een stroomversnelling terechtgekomen. Het was in het begin nog even wennen voor de meesten van ons, maar inmiddels zijn we allemaal bedreven in het Zoomen, Teamen en Skypen met onze collega’s. De kans is dan ook groot dat we ook na deze crisistijd vaker thuis zullen gaan werken. Dat is immers niet alleen goed voor het milieu, het is soms ook gewoon lekker om in alle rust een project te kunnen voltooien, zonder dat je collega’s je telkens storen.

Wie thuiswerkt, zal soms ook thuis moeten printen en er is niets vervelender dan een printer die zonder inkt zit, net als je een belangrijk rapport uit moet draaien. Heb je ook nog schoolgaande kinderen die regelmatig schoolwerk moeten printen, dan is het een prettig idee dat de printer altijd klaar voor gebruik is. Epson schiet de Nederlandse huishoudens daarom te hulp met een nieuwe printservice voor consumenten: ReadyPrint. Hierbij hoeven consumenten niet langer de inktniveaus en hun inktvoorraad in de gaten te houden - nieuwe inkt wordt automatisch thuis afgeleverd wanneer dat nodig is.

ReadyPrint is de eerste abonnementsdienst van Epson voor de consumentenprinters met cartridges en de EcoTank-modellen, waarbij consumenten een vast maandbedrag betalen dat is afgestemd op hun printbehoeften. De printers houden zelf in de gaten wanneer de inkt opraakt en nieuwe inkt wordt op tijd en volledig automatisch naar het door de klant opgegeven adres gestuurd. Dat is niet alleen gemakkelijk en fijn voor de gemoedsrust, klanten kunnen bovendien tot maar liefst 90 procent op hun printkosten besparen!

Voor iedereen een printplan op maat

Of je nou veel of weinig print, foto's met volle kleuren of eenvoudige zwart-witdocumenten, ReadyPrint heeft een maandplan dat voldoet aan de printbehoeften van iedere consument. ReadyPrint Flex is al vanaf € 1,99 per maand beschikbaar in combinatie met een Epson WorkForce- of Expression Home-printer. Met ReadyPrint Flex kies je voor een vast aantal pagina's per maand (€ 1,99 voor 30 pagina's, € 2,99 voor 50 pagina's of € 4,99 voor 100 pagina's), waarbij ongebruikte pagina’s gedurende twee maanden kunnen worden meegenomen.

Wanneer je liever helemaal geen cartridges meer gebruikt, kies je voor de EcoTank-printers van Epson door een van de ReadyPrint EcoTank printplannen af te nemen. Deze variëren van een vast aantal pagina's per maand tot onbeperkt printen. Er zijn drie verschillende printplannen beschikbaar voor zowel zwart-wit als kleurenprints, allemaal inclusief het gebruik van een EcoTank-printer. De prijzen zijn gebaseerd op maandelijkse printvolumes en beginnen bij slechts € 6,99 per maand voor 300 zwart-witprints, tot € 14,99 voor onbeperkt printen in kleur. Als de printbehoeften veranderen, kunnen consumenten eenvoudig wisselen van plan.

De kosten van inkt en het ongemak wanneer de inkt op is wanneer je het echt nodig hebt, zouden nooit een probleem moeten zijn voor thuiswerkers. Met ReadyPrint helpt Epson consumenten geld te besparen met de gemoedsrust en de voordelen van inkt die rechtstreeks aan huis wordt geleverd.

Tijdelijk drie maanden gratis

Om gebruikers te helpen nog meer kosten te besparen in deze moeilijke tijd, is de maandelijkse dienst ReadyPrint Flex de eerste drie maanden gratis. De actie loopt tot 31 juli 2020 en is geldig voor klanten die zich binnen 14 dagen na aankoop registreren. Abonneren op ReadyPrint kan eenvoudig op www.epson.nl/readyprint. Ook kunnen klanten voor aanvullende informatie en alle ReadyPrint printplannen terecht bij een van de vele BCC-filialen.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie