ThoughtSpot krijgt ‘Tech Cares Award’ van TrustRadius

Redactie WINMAG Pro
ThoughtSpot beloond met CSR-award voor inzet medewerkers en communities

ThoughtSpot, het Modern Analytics Cloud bedrijf, heeft een TrustRadius ‘Tech Cares Award’ gewonnen. Met het uitreiken van de awards bekroond TrustRadius ieder jaar organisaties die een sterk CSR-beleid hebben en uitvoeren.

TrustRadius is een onafhankelijk platform met beoordelingen van technologiebedrijven door gebruikers. Andere professionals kunnen de reviews gebruiken bij hun aankoopbeslissing. Voor de Tech Cares Award van TrustRadius kunnen organisaties een nominatie indienen waaruit blijkt dat zij in het betreffende jaar een uitzonderlijk CSR-beleid hebben gevoerd. Alle nominaties worden beoordeeld door de onderzoekers van TrustRadius.

ThoughtSpot won de award onder meer door het partnership met de organisatie achter ‘girls + data’ om datageletterdheid en interesse in technologie onder meisjes tussen 11-18 jaar te bevorderen. Ook introduceerde het een patent programma om innovatie en creatief denken onder medewerkers te bevorderen waarmee er meer ondernemerschap binnen de organisatie ontstaat. Verder deed het onderzoek naar diversiteit onder startups en richtte op basis hiervan task forces op voor onder meer opleiding & inclusie en communicatie & aannemen en behoud van medewerkers. Dit alles moet leiden tot een inclusieve en diverse werkomgeving en bijpassende recruitment-initiatieven.“ThoughtSpot zet zich boven alles in om onze werknemers en onze communities op de eerste plaats te zetten en een diverse en inclusieve werkplek te bevorderen”, zegt Sudheesh Nair, CEO van ThoughtSpot. “Een organisatie is zo sterk als de mensen die er werken. Daarom besteden we veel tijd aan het tevreden en gestimuleerd houden van medewerkers. Ook laten we leden van onze community kennismaken met AI en analytics. We zijn blij dat TrustRadius onze inspanningen erkent en kijken ernaar uit onze interne en externe communities te blijven dienen.”

“We zijn blij deze Tech Cares Award-winnaars aan te kondigen”, aldus Vinay Bhagat, CEO van TrustRadius. “De afgelopen twee jaar is de tech community op de proef gesteld. We zijn geïnspireerd door te kijken naar leiders die actief zijn in de B2B-technologiesector die betekenisvolle vooruitgang nastreven in sociale, ecologische en culturele omgevingen. We vinden niet alleen dat deze bedrijven erkenning verdienen, we beschouwen ze ook als een geweldig voorbeeld terwijl we samen aan een sterkere toekomst bouwen.”
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie