The Digital Neighborhood breidt Microsoft Dynamics 365 Expertise uit met overname van ABC E BUSINESS

Redactie WINMAG Pro

The Digital Neighborhood, een neighborhood van onderling verbonden Europese techbedrijven die gespecialiseerd zijn in Microsoft AI en Cloud, neemt ABC E BUSINESS over van Montes Investments. Hiermee versterkt de groep haar marktpositie in Microsoft Dynamics 365 Business Central en het vermogen om middelgrote bedrijven te bedienen in de Noord-Europese markt. 

ABC E Business is een belangrijke toevoeging aan de Business Management Solutions Practice van The Digital Neighborhood, waar ook GAC Business Solutions, innovatieve partner voor de handelssector met de TRADE365 diensten, en Focus Enterprise Solutions, experts in Dynamics 365 Finance en Supply Chain Management, onderdeel van uitmaken. De gedeelde expertise met GAC Business Solutions zal zorgen voor de volgende stap in de dienstverlening van The Digital Neighborhood. Daarnaast levert de combinatie van de productiviteitsoplossingen en de oplossingen voor integratie met payment providers van ABC E met de TRADE365 en PSA365 platforms van GAC ontzettend veel oplossingen op in de snel evoluerende AI-ruimte. Samen zullen de techbedrijven verschillende diensten leveren via Microsoft Dynamics 365-toepassingen, waarbij een uniforme aanpak voor enterprise resource planning (ERP) en klantenbeheer wordt gegarandeerd.  

Ook voor medewerkers levert de overname grote voordelen op. Zo krijgen medewerkers van ABC E BUSINESS meer doorgroeimogelijkheden en kunnen aan grotere projecten meewerken binnen The Digital Neighborhood.   

Jean-Yves Charlier, CEO van The Digital Neighborhood, zegt: “Het verwelkomen van ABC E BUSINESS in onze neighborhood is een volgende strategische stap die onze positie als toonaangevende IT-dienstverlener op het gebied van Microsoft AI en Cloud in Noord-Europa verder versterkt. Deze overname betekent een uitbreiding van onze expertise op het gebied van Microsoft Dynamics 365. Daarnaast verbetert het onze dienstverlening aan onze 2.400 klanten met technologie die, mede dankzij de inzet van AI, processen stroomlijnt, klantcontact verbetert en groei ondersteunt.”   

ABC E BUSINESS wordt onderdeel van de Practice Business Management Solutions van The Digital Neighborhood. Naast deze Practice, heeft de groep er nog drie: Cloud Infrastructure & SecurityCloud Consultancy & App Development en Data Science. In totaal werken er 1.350 mensen bij de groep.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie