Telemos sluit zich aan bij Lenovo als servicecenter

Redactie WINMAG Pro

Telemos, een vooraanstaand ICT-bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring, kondigt met trots aan dat ze nu officieel is toegetreden als Authorized Warranty Service Provider voor Lenovo-apparaten. Met deze uitbreiding in haar dienstenpakket staat Telemos klaar om hoogwaardige reparatiediensten te leveren, zowel binnen als buiten de garantieperiode. Hiermee versterkt het bedrijf haar positie te midden van andere servicecenters die samenwerken met Lenovo.

Telemos positioneert zich als Authorized Warranty Service Provider voor Lenovo, met de missie om uitstekende service en volledige klanttevredenheid te waarborgen. Het servicecenter in Woerden is volledig uitgerust voor zorgvuldige reparaties, of het nu gaat om garantiekwesties of reparaties buiten de garantie.

Het servicecenter in Woerden biedt niet alleen on-site garantieafhandelingen voor snelle Lenovo-reparaties, maar stelt ook Lenovo-gebruikers in staat zelf kleinere reparaties uit te voeren door de beschikbaarheid van onderdelen die ze kunnen bestellen. Gecertificeerde Lenovo-specialisten met uitgebreide kennis van laptops, pc's en servers staan garant voor professionele en betrouwbare reparaties.

Voor zakelijke klanten met een eigen IT-afdeling biedt Telemos een service waarbij reparaties op vaste dagen worden uitgevoerd. De communicatie met eindgebruikers wordt hierbij verzorgd door de interne IT-afdeling, wat zorgt voor een gestroomlijnde en efficiënte afhandeling.

Telemos streeft naar transparantie en gemak voor haar klanten. Via geïntegreerde portals kunnen gebruikers storingen melden en real-time de reparatiestatus van hun Lenovo-apparaten volgen. In lijn met het 'Right to Repair'-principe zet Telemos zich in voor duurzaamheid door te geloven in het repareren van apparaten voor een tweede leven.

Met de recente toevoeging van Telemos als servicecenter onderstreept Lenovo opnieuw haar toewijding aan servicekwaliteit en klanttevredenheid. Telemos kijkt uit naar een succesvolle toekomst als Authorized Warranty Service Provider voor Lenovo en samen streven zij naar een naadloze ervaring voor alle Lenovo-gebruikers.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie