Telefoon traceren via WhatsApp? Zo doe je dat

Redactie WINMAG Pro

Lichtgewicht, vlot en universeel in gebruik: aan WhatsApp ontkomt niemand. Als meest gebruikte mobiele chatmiddel van deze dag en tijd is de kans dat jouw kinderen dagelijks een ‘appie checken’ groots: wereldwijd bezit 77% van de minderjarigen een smartphone. Weten waar jouw kroost zich bevindt kan voordelig zijn; het traceren van een telefoon via WhatsApp is zo gebeurd.

Live Location werd zo’n drie jaar terug geïntroduceerd. Terwijl men wijdverspreid statische locaties deelt, is het gebruik van real-time locatiedelen minder populair. Niet gek, aangezien een GPS-gedreven wakend oog niet voor iedereen aantrekkelijk klinkt. Toch heeft de functie meldingswaardige toepassingen – en werkt deze bovendien verassend makkelijk.

LEES OOK: Whatsapp krijgt advertenties in Status

Telefoon traceren met mSpy

U kunt ook externe applicaties gebruiken om uw apparaat te lokaliseren, zoals
mSpy. Deze monitoring service heeft een handvol tools waarmee u uw telefoon op
elk moment kunt lokaliseren, inclusief het realtime GPS-adres, locatiegeschiedenis,
exacte coördinaten en zelfs waypoints.

Met de applicatie kunt u ook veiligheidshekken maken die u vertellen of het apparaat de beveiligingszone heeft verlaten, een alarm genereren en specificeren wanneer de laatst bekende locatie was. Uw telefoon moet zijn ingeschakeld en verbonden met internet om de locatie met u te kunnen delen.

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie