SoftwareOne gaat strategisch partnership aan met IBM-specialist Novadoc

Redactie WINMAG Pro

SoftwareOne, een vooraanstaande wereldwijde leverancier van software en cloudoplossingen en een specialist op het gebied van IBM-technologie, maakt vandaag bekend dat het een strategisch partnership aangaat met IBM Hyperautomation-specialist Novadoc. De partners zullen gezamenlijk de markt benaderen, marketingactiviteiten ontwikkelingen en kennissessies opzetten.

Steeds meer bedrijven willen gebruik maken van de oplossingen van IBM. De voordelen van het nieuwe partnership zijn dan ook groot. Bastiaan Schueler, Teamleader Enterprise Software Benelux bij SoftwareOne: “IBM levert een Open Hybrid Cloud Platform dat veel flexibiliteit biedt. Hierdoor is er géén kans op ‘vendor lock in’ wat essentieel is voor bedrijven die mee willen bewegen in een constant veranderende markt. Bovendien staat IBM voor innovatie, en zijn ze een grote speler op het gebied van Software en Services. Daardoor kunnen we samen met onze partners slimme oplossingen bieden die onze klanten echt verder helpen.”

Het nieuwe partnership met Novadoc is het gevolg van de toenemende vraag naar IBM-oplossingen. SoftwareOne heeft diepgaande kennis van het gehele IBM portfolio en heeft tevens jarenlang ervaring met het adviseren van bedrijven op planmatig en strategisch niveau. Nadat duidelijk is welke IBM-toepassingen de klant het beste ondersteunen, neemt Novadoc het stokje over en wordt verantwoordelijk voor de implementatie en het beheer van de oplossingen. 

Schueler: “Wij begrijpen de business scope van de klant en zorgen vervolgens voor de juiste implementatie-specialisten. Dat bespaart niet alleen veel tijd in het voortraject, het project zelf verloopt ook veel efficiënter en meer gestroomlijnd. We kijken uit naar een nauwe samenwerking met onze nieuwe strategische partner. Novadoc is een bewezen expert op het gebied van IBM Hyperautomation producten en we zijn trots dat we deze nieuwe marktbenadering samen aangaan.”

John van der Draai, CEO van Novadoc: “We zijn blij met de nieuwe strategische samenwerking. SoftwareOne is de perfecte aanvulling op ons als IBM implementatie-partij en past uitstekend bij onze groeistrategie.”

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie