Salt Security sluit zich aan bij het AWS ISV Accelerate Program

Redactie WINMAG Pro
Leiders op het gebied van Cloud computing en API-beveiliging werken samen om gezamenlijke klantoplossingen te optimaliseren

Salt Security, marktleider op het gebied van API security, kondigt vandaag aan dat het bedrijf onderdeel is geworden van het Amazon Web Services (AWS) Independent Software Vendor (ISV) Accelerate Program, een co-sell-programma voor AWS-partners die software oplossingen draaien of integreren met AWS.

De samenwerking onderstreept de uitmuntende integratie van het Salt Security API Protection Platform met AWS en geeft Salt Security directe toegang tot aanvullende AWS-resources om oplossingen voor gezamenlijke klanten te optimaliseren. Het AWS ISV Accelerate programma stimuleert new business en snellere verkoopcycli door deelnemende ISV's te verbinden met de AWS verkooporganisatie, betere klantresultaten te bieden en wederzijdse betrokkenheid van AWS en partners te verzekeren.

"Door ons aan te sluiten bij AWS ISV Accelerate, versterken we onze bestaande alliantie met AWS en vergroten we onze status als belangrijke Advanced Technology Partner en cybersecurity ISV-partner,” aldus Gilad Barzilay, hoofd business development bij Salt Security. "We zijn verheugd om nauw samen te werken met AWS. Hierdoor kunnen we onze gezamenlijke klanten helpen met hun Cloud journey en kritieke data en services beschermen met de meest toonaangevende API security oplossing uit de industrie."

Veel klanten van Salt Security, waaronder Armis, Xolv, bp Launchpad, TripActions en anderen, vertrouwen op het Salt platform om API-gestuurde omgevingen in AWS te beveiligen. Organisaties maken gebruik van het Salt platform voor een beter inzicht, waardoor ze hun API’s kunnen beschermen tijdens runtime om hun security posture te verbeteren. Het Salt Security API Protection Platform correleert gebruikersgedrag, waardoor het cybercriminelen kan lokaliseren en stoppen. Dit doet het platform door digitale verkenningsactiviteiten uit te voeren, zodat false positives geëlimineerd worden en incident response teams snel actie kunnen ondernemen.

Alleen Salt Security past big data op Cloud schaal toe, met de meest beproefde Artifical Intelligence en Machine Learning algoritmen in de branche. Op deze manier krijgen organisaties de inzichten die nodig zijn voor API security. Dankzij de gepatenteerde API Context Engine (ACE) architectuur kan het platform de vroege indicatoren van een aanval identificeren, wat zorgt voor waardevolle feedback voor security teams om API-kwetsbaarheden te identificeren, te elimineren en cybercriminelen te stoppen.

Ontdek hier meer over het AWS ISV Accelerate Program.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie