Review: HP EliteBook 735 G5

HP
Redactie WINMAG Pro
HP biedt met de EliteBook 735 G5 notebook pc een krachtige, luxueuze en zakelijke notebook die net zo goed omgaat met productiviteit en beveiliging als met multimediamogelijkheden. Wij testen het product.

Heldere display

Het eerste dat opvalt is het superslanke ontwerp van de EliteBook 735. De speciaal voor de moderne, mobiele professional ontworpen HP EliteBook 735 G5 biedt enterprise-grade security en beheer samen met krachtige samenwerkingsfunctionaliteit. Nadat we de EliteBook hebben aangezet, zien we een heldere display met supersmalle randen. Via de knop aan de rechterkant kunnen we het scherm helderder of minder helder maken. De bediening is gemakkelijk en wijst de weg vanzelf.

Het slanke ontwerp van de HP EliteBook 735 G5

Met de HP EliteBook 735 G5 kun je in stijl werken. De volledig aluminium buitenkant presenteert een minimalistische zilveren afwerking inclusief HP's stijlvolle slash-logo. Er is een licht gegraveerd EliteBook-logo op het scharnier en in de richting van de bovenkant bevindt zich een grijze lijn die het scherm van de laptop verdeelt. Het scharnier staat schuin wat de notebook flair geeft vergeleken met de eenvoudige, rechthoekige vorm van veel andere zakelijke laptops. 

Aansluitingen

De HP EliteBook 735 G5 beschikt over verschillende poorten voor zakelijk gebruik. De linkerkant heeft een veilige slotsleuf, een USB 3.0 en een smartcardlezer. Aan de rechterkant vind je een USB Type-C-poort met Thunderbolt, een HP UltraSlim dock-connector, een RJ45-poort, een HDMI-poort, een USB 3.0-poort, een gecombineerde hoofdtelefoon/microfoonaansluiting en een WWAN SIM-kaartlezer.

HP ruisonderdrukking

Gesprekken klinken helder en duidelijk dankzij geavanceerde samenwerkingskenmerken zoals HP ruisonderdrukking. De luidsprekers bieden een uitstekend geluid aan de bovenzijde. De derde microfoon aan de achterzijde en samenwerkingstoetsen maken vergaderen via de pc effectiever.

Sure View-privacyscherm

Voor wat extra geld kun je kiezen uit meerdere configuraties die de veiligheid van deze laptop verhogen. Er is het Sure View-privacyscherm, dat de informatie op je display beschermt met een helder licht dat zichtbaar is voor iedereen die zich niet direct voor de laptop bevindt. Dit wordt geactiveerd door een simpele klik op een van de functietoetsen. Onze configuratie bevatte de AMD PRO Ryzen-Series processor.

Conclusie

De HP EliteBook 735 G5 is een uitstekend apparaat voor zakelijk gebruik. Het apparaat ziet er mooi uit en is eenvoudig in gebruik. Daarnaast heeft het een goede prijs-kwaliteitsverhouding, waardoor we de EliteBook zeker aanraden.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie