Remote lanceert nieuw HR-platform

Redactie WINMAG Pro

Bedrijven kunnen met het Global HR-platform van Remote het hele HR-traject van internationale teams beheren.  

Remote, specialist in het opbouwen, beheren en ondersteunen van wereldwijd verspreide teams, gaat bedrijven en talent in staat stellen om alle voordeel te halen uit de globale economie. Het nieuwe Global HR-platform bevat een pakket aan geïntegreerde producten die voorzien in een uniform en wereldwijd compliant HR-systeem om het hele werknemerstraject te beheren. 

Bedrijven gebruiken vaak verschillende losse tools en leveranciers voor aparte onderdelen van de HR-cyclus: onboarding, payroll en secundaire arbeidsvoorwaarden, beheer van werknemersgegevens en -trajecten, aandelenbeheer en werknemersbetrokkenheid en -prestaties. Als bedrijven internationaal uitbreiden, komen ze erachter dat hun bestaande HR-stack niet voldoet aan de uitdagingen die komen kijken bij het beheren van een wereldwijd verspreid team. Ze zijn te veel tijd en moeite kwijt aan pogingen om gegevens in verschillende losse tools te kopiëren, wat leidt tot inefficiëntie en uiteindelijk betekent dat ze minder snel kunnen schalen. Bedrijven die op zoek zijn naar een competitief voordeel in deze nieuwe wereld van werken, voegen hun HR-stack samen, gaan aan de slag met door AI-gestuurde tools en stappen over van een remote-first naar een global-first aanpak.  

Remote is in 2019 opgericht en werd de snelstgroeiende employer of record (EOR). Het ontwikkelde de meest uitgebreide wereldwijde infrastructuur in de sector en maakt het bedrijven als GitLab, HelloFresh, Aston Martin, DoorDash en Burger King makkelijker om in andere landen mensen aan te nemen.  

Met het nieuwe Remote-platform kunnen klanten hun HR-stack samenvoegen, tienduizenden euro's besparen en handmatige taken stroomlijnen. Remote biedt één centraal platform waarop bedrijven makkelijk en compliant hun globale teams kunnen onboarden, beheren en betalen. De nieuwe producten bouwen voort op Remote's verticaal geïntegreerde wereldwijde infrastructuur van entiteiten en betalingsnetwerken, interne experts en een uitgebreide kennis van lokale wetten en normen die in het platform zijn geïntegreerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Remote HRIS: Nu algemeen beschikbaar zonder extra kosten. Bedrijven kunnen al hun werknemers aan het platform toevoegen en beheren, van onboarding tot offboarding. Remote HRIS bevat onder andere functies voor talentmanagement, tijd- en aanwezigheidsregistratie, onkostenbeheer en geïntegreerde payroll, met selfservicemogelijkheden voor werknemers via een mobiele app of het internet.  
  • Employer of Record: Bedrijven kunnen werknemers aannemen, beheren en betalen in landen waar ze geen juridische entiteit hebben en zo het risico en de complexiteit bij uitbreiding verminderen. Met Remote kunnen bedrijven overal ter wereld het beste talent aantrekken, aandelen aanbieden en landspecifieke secundaire arbeidsvoorwaardenpakketten samenstellen tegen scherpe tarieven.  
  • Contractor Management: Betaal en beheer zzp'ers in binnen- en buitenland met geautomatiseerde onboarding en facturering, gelokaliseerde contracten, belastingnaleving en eenvoudige betalingen in meerdere valuta, zonder wisselkosten. 
  • Global Payroll: Voeg global payrollwerkzaamheden naadloos samen. Met Remote kunnen bedrijven binnen een paar minuten hun global payroll uitvoeren via een simpele interface, die eind-tot-eind mogelijk wordt gemaakt door de full-stackprocessen en wereldwijde kennis van Remote.   
  • Remote API: Integreer global HR-functionaliteit naadloos in de tools waar klanten graag mee werken om gegevens veilig te synchroniseren en workflows te optimaliseren. Met de Remote API, de eerste en meest geavanceerde API voor global HR, kunnen softwarepartners de global HR-diensten van Remote rechtstreeks in hun platforms inbouwen.  

"Toen we in 2019 begonnen met Remote, waren er nog maar weinig bedrijven met globaal verspreide teams. Inmiddels is het de beste strategie voor bedrijven die willen meedraaien in de wereldwijde economie", zegt Job van der Voort, CEO en medeoprichter van Remote. "We zagen een kans om de global HR-infrastructuur die we hebben opgezet verder te ontwikkelen, zodat bedrijven internationaal talent kunnen aannemen. We helpen verspreide bedrijven om snel en effectief te groeien." 

  

Ga naar remote.com/nl-nl om je aan te melden of meer over Remote te lezen. 

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie