reMarkable: De innovatieve papieren tablet voor een nieuwe digitale ervaring

Redactie WINMAG Pro

In een wereld vol tablets, laptops en smartphones is papier nog steeds een geliefd medium voor notities en aantekeningen. Papier biedt een unieke focus en voorkomt de afleiding van e-mails en berichtjes. Maar papier heeft ook beperkingen, zoals het ontbreken van zoekmogelijkheden en het gewicht van een vol notitieboek.

In 2013 begon Magnus Wansberg, CEO en oprichter van reMarkable, aan een missie om het beste van beide werelden te combineren: de charmante ervaring van papier met de voordelen van digitaal. Het resultaat was de reMarkable paper tablet, een elegant hulpmiddel dat is ontworpen om te lezen, schrijven en schetsen. Het biedt de inspiratie en helderheid van papier, zonder de beperkingen. Met reMarkable kunnen gebruikers naadloos notities maken op verschillende apparaten, van tablet tot smartphone en laptop. Alle notities worden in de cloud opgeslagen en gesynchroniseerd, zodat ideeën kunnen worden vastgelegd en bewerkt, waar je ook bent en op welk apparaat dan ook.

Type Folio: Uitbreiding van mogelijkheden

Voor degenen die de voorkeur geven aan typen boven schrijven, heeft reMarkable de Type Folio geïntroduceerd. Dit accessoire transformeert de reMarkable 2 in een draagbare werkruimte met ondersteuning voor zowel handgeschreven als getypte notities. Of je nu typt of schrijft, reMarkable ondersteunt jouw workflow.

Schrijven en typen in harmonie

De software van reMarkable is speciaal ontworpen om zowel schrijven als typen te ondersteunen. Wanneer je het toetsenbord opent, past het scherm zich automatisch aan, zodat je moeiteloos kunt schakelen tussen de twee modi. Handgeschreven tekst wordt slim geïntegreerd met getypte tekst, zodat je notities georganiseerd blijven, zelfs als je ze verplaatst. reMarkable noemt dit hun 'Free Create'-workflow.

Specificaties reMarkable 2

  • Slechts 4,7 mm dun, 's werelds dunste tablet
  • Afmetingen: 188 x 246 x 4,7 mm
  • Gewicht: 403,5 gram
  • Wi-Fi verbinding
  • 8 GB interne opslag
  • Tot twee weken batterijduur op één lading
  • Automatische synchronisatie met telefoon en computer via de reMarkable cloudservice

MKB Proof

reMarkable, gevestigd in Oslo, Noorwegen, is een innovatieve speler in de categorie papieren tablets. Het bedrijf heeft als visie om afleidingsvrije hardware- en softwareproducten te creëren die mensen helpen zich te concentreren en zinvolle doorbraken te realiseren. Sinds de lancering van de originele reMarkable 1 paper tablet in 2017 heeft het bedrijf meer dan een miljoen apparaten verkocht. De toonaangevende vernieuwer in de categorie 'Paper tablets', biedt een unieke en productieve ervaring voor liefhebbers van traditioneel schrijven gecombineerd met digitale efficiëntie. reMarkable is bekroond met de MKB Proof Award, waarmee het wordt erkend als een waardevolle en praktische oplossing voor zowel kleine als middelgrote bedrijven.

Info: remarkable.com

Lees hem nu digitaal - MKB Proof 2023

MKB Proof 2023

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie