Redmore bundelt krachten en lanceert een vernieuwd Performance Center

Redactie WINMAG Pro

Op een nieuw ingericht kantoor in Utrecht bundelt Redmore de krachten van haar boutiques in een nieuwe propositie. Met een vernieuwd Performance Center kan Redmore de uitvoering van totaalprojecten en processen op labelniveau én boutique-overstijgend aanbieden. Daarmee streeft Redmore ernaar om bestaande partnerships strategisch te versterken en nieuwe partnerships te ontwikkelen.

In een krappe arbeidsmarkt geeft het Center haar opdrachtgevers de zekerheid dat zij hun operatie of projectomgeving kunnen opschalen op momenten dat dit nodig is. Redmore heeft een propositie ontwikkeld waarmee zij werk en projecten uit handen neemt. Hiermee speelt Redmore in op een groeiende behoefte aan strategisch partnership bij financiële instellingen.

Mirjam van Genderen, Lead Business Development, licht toe: “Wij signaleren dat financiële instellingen te maken hebben met een gedreven toezichthouder, met wet- en regelgeving die snel verandert en met de noodzaak om bij te blijven met technologische ontwikkelingen. Deze zaken zetten de dagelijkse business onder druk en zorgen binnen change domeinen voor een achterstand. En dat allemaal binnen een arbeidsmarkt die bijzonder krap is.”

Binnen dit speelveld ontzorgt het Performance Center opdrachtgevers in de uitvoering van structureel werk. Het biedt ongeëvenaarde flexibiliteit in het opvangen van pieken door het matchen van werkaanbod met capaciteit, zelfs tot op dossierbasis. Daarnaast levert Redmore end-to-end oplossingen voor het uitbesteden van totale projecten. Van strategie tot uitvoering.

Het jarenlange track record van Redmore beslaat meer dan 25 jaar en de expertise van de verschillende boutiques binnen de groep worden in het Performance Center samengebracht onder één dak. Redmore heeft hiervoor een verdieping ingericht op haar hoofdkantoor met ruimte voor meer dan 200 consultants. Op die locatie, volledig ingericht voor deze dienstverlening en voorzien van de benodigde certificeringen en tooling, kan het Performance Center putten uit meer dan 2000 consultants binnen de groep.

Doelstelling is volgens van Genderen om financiële instellingen te helpen met de thema’s en uitdagingen van vandaag: “De afgelopen jaren heeft Redmore een sterke staat van dienst opgebouwd in de uitbestede diensten en projecten. Denk aan thema’s zoals klantactivatie, hersteladvies, KYC en forse pieken in de domeinen hypotheken en verzekeren. Deze focus is aangevuld met proposities gericht op het pensioendomein in het kader van de Wet Toekomst Pensioen en IT servicedesks.”

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie