Real Madrid en HP kondigen historische samenwerking aan

HP
Redactie WINMAG Pro

Real Madrid Football Club heeft tijdens een gezamenlijke ondertekeningsceremonie in Ciudad Real Madrid een wereldwijde technologie-sponsorovereenkomst met HP Inc. aangekondigd. Als onderdeel van deze meerjarige overeenkomst is HP het eerste merk in de 121-jarige geschiedenis van de club waarvan het logo op de mouw van het Real Madrid tenue prijkt. De sponsoring omvat zowel mannen- en vrouwenteams als jeugdelftallen.

Daarnaast wordt HP de nieuwste technologiepartner van de club. De samenwerking is erop gericht om de digitale transformatie van de clubruimtes te versnellen en de fanervaring van Real Madrid te verbeteren in het nieuwe Santiago Bernabeu complex en daarbuiten, waaronder persoonlijke ervaringen, gaming en clubactiviteiten.

"HP en Real Madrid zijn twee iconische wereldmerken met een gedeelde passie voor het verblijden van fans, het mogelijk maken van uitzonderlijke prestaties en het maken van een positieve impact op gemeenschappen", zegt HP Chief Marketing and Corporate Affairs Officer Antonio Lucio. "We zijn vereerd om samen te werken met Real Madrid en zien veel spannende mogelijkheden om de kracht van HP's technologie en merk in te zetten om geweldige nieuwe ervaringen te creëren voor fans, terwijl we de gemeenschappen die we delen versterken."

Vertegenwoordigers van beide organisaties waren aanwezig bij de ceremoniële ondertekening, waaronder de voorzitter van Real Madrid, Florentino Pérez, HP's Lucio en aanvoerders van het dames- en herenteam. De spelers van Real Madrid zullen hun nieuwe sponsor voor het eerst zien tijdens de wedstrijd tegen Atlético de Madrid op 4 februari. 

Beide merken delen ook een visie op het versterken van gemeenschappen en het bevorderen van waardigheid en inclusie door middel van sport en technologie. HP pakt de digitale kloof aan met initiatieven die digitale gelijkheid voor miljoenen mensen over de hele wereld versnellen, terwijl Real Madrid zich inzet voor een meer inclusieve sportgemeenschap. Door middel van hun nieuwe sponsoring zullen de twee bedrijven ook programma's creëren die maatschappelijke problemen aanpakken, waaronder het dichten van de digitale kloof.

 

Ook interessant:

Lees hier: Eeuuh? Huuuh? Waaat? Beveilig je e-mail in twee stappen

Lees hier: Helft Nederlandse mkb-ondernemers heeft onvoldoende inzicht in gemiddelde uurprijs van hun bedrijf

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie