Pleo kondigt unieke Twinfield-integratie aan en lanceert partnerprogramma in Nederland

Redactie WINMAG Pro

Pleo, toonaangevend platform voor uitgavenbeheer in Europa - kondigt een nieuwe, unieke integratie aan met Twinfield om processen rond uitgavenbeheer te stroomlijnen en zo kostbare tijd te besparen voor financiële teams. Wolters Kluwer Twinfield, onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting, is een grote speler in online accounting in Europa met meer dan 100.000 gebruikers in Nederland. Wolters Kluwer is een wereldwijde aanbieder van belasting-, accounting- en auditingdiensten. Tegelijkertijd kondigt Pleo de lancering aan van het Accounting Partnerprogramma in Nederland. 

Tijdswinst voor Twinfield-gebruikers door Pleo-integratie

De integratie van Pleo met Twinfield stelt bedrijven in staat om automatisch alle transactiegegevens te exporteren en onkosten te automatiseren vanuit Pleo naar het boekhoudplatform van Twinfield. Deze integratie pakt een van de grootste pijnpunten van financiële teams aan: het handmatig exporteren van onkostengegevens. Dankzij de volledige automatisering wordt de tijd die financiële teams besteden aan handmatige taken drastisch verminderd, waardoor ze meer tijd overhouden voor strategisch werk. Alle klanten van Twinfield hebben nu met een paar klikken toegang tot alle voordelen van het gebruik van Pleo, of het nu gaat om tijd- of geldwinst.

Pleo sluit zich aan bij het partnernetwerk van Twinfield. De integratie van Pleo is het eerste bedrijf gericht op uitgavenbeheer die door de online boekhoudspecialist is gecertificeerd.

Marjolein van Loo, Sales Director Wolters Kluwer Tax and Accounting Benelux: “Klanten van Twinfield Boekhouden maken al jaren tevreden gebruik van ons brede partnernetwerk. Door slimme combinaties te maken creëren ze de eigen ideale productiestraat voor hun klanten. Ik ben blij dat we onze klanten nu ook een koppeling met Pleo kunnen aanbieden. De app van Pleo zorgt ervoor dat processen rond uitgavenbeheer efficiënter verlopen. Dit past goed bij Wolters Kluwer; zo zorgen we er samen met Pleo voor dat onze klanten nog succesvoller kunnen zijn in het bedienen van ondernemers.”

"Zodra we up-and-running waren met Pleo, was de integratie met ons boekhoudsysteem binnen een paar dagen compleet" aldus Faizal Siddiqui CEO van CruiseOnline.com Group B.V. "Met deze automatiseringsslag zullen bepaalde bedrijfsuitgaven automatisch in ons boekhoudsysteem Twinfield terechtkomen, wat voor ons zeeën van tijd zal opleveren".

Uitbreiding partnerprogramma naar Nederland 

Sinds de lancering van het Accounting Partnerprogramma, heeft Pleo meer dan 1.000 partners in alle vormen en maten aan zich gebonden in Denemarken, Zweden, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Door dit programma uit te breiden naar Nederland, nodigt Pleo meer accountantskantoren uit om haar intelligente uitgavenoplossing te omarmen. Hierdoor krijgen niet alleen hun klanten meer mogelijkheden, maar ook bevordert dit strategische relaties die meer op samenwerking zijn gericht.

Pleo heeft een beloningsprogramma met verschillende categorieën voor partners, waarbij accountantskantoren meer voordelen voor zichzelf en hun klanten krijgen naarmate ze uitbreiden. Dit omvat speciale ondersteuning, waaronder calls voor accountbeheer, kortingen en VIP-klantondersteuning met prioriteit. Daarnaast hebben Pleo-partners volledige toegang tot Pleo's Partner-portaal, waardoor ze makkelijk klanten kunnen werven en beheren, naast vele andere voordelen om hun bedrijf te versterken, zoals marketingondersteuning, kortingen voor hun klanten tot 30% en een omzetaandeel tot 20%.

We zijn blij een nieuwe stap te zetten in Europa met de uitbreiding van ons partnerprogramma naar Nederland,” aldus Raymond Hüner, SVP Head of Regions van Pleo. "Dit helpt Nederlandse accountantskantoren om processen voor hun klanten te stroomlijnen, waardoor tijd en middelen vrijkomen die voorheen werden besteed aan handmatige taken zoals bonnenbeheer. Boekhoudpartners zijn niet alleen goed met cijfers; ze zijn cruciale strategische adviseurs die bedrijven met precisie en vooruitziendheid door het doolhof van financiële beslissingen loodsen en zo zorgen voor stabiliteit, groei en succes."

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie