Panasonic Toughbook toont 5G-oplossingen op MRO Europe Aviation Week 2023

Redactie WINMAG Pro

Panasonic Toughbook is aanwezig op de MRO Europe Aviation Week 2023, het grootste Maintenance, Repair en Operations evenement in Europa in de luchtvaartsector. Op stand #1601 zal Panasonic Toughbook zijn cutting-edge Toughbook toestellen tonen samen met hun innovatieve 5G private netwerk oplossingen.

 

Tijdens het evenement zal Panasonic Toughbook de focus leggen op de naadloze integratie van Toughbook apparaten met nieuwe 5G private netwerkoplossingen, waarmee verschillende luchthavenactiviteiten kunnen worden ondersteund. Van pre-flight checks en onderhoud en logistiek tot gronddiensten, facilitair management en vrachtafhandeling: de 5G-technologie van Panasonic zorgt voor verbeterde efficiëntie en hogere productiviteit op alle afdelingen van de luchthaven.

De 5G-as-a-Service oplossing van Panasonic biedt een handig en kosteneffectief 5G-pakket voor de gehele luchthaven. Deze end-to-end oplossing, met zowel indoor- als outdoor-mogelijkheden en het laagste energieverbruik in zijn klasse, is eenvoudig te installeren en te onderhouden. De revolutionaire architectuur maakt naadloze integratie en schaalbaarheid van 5G in bestaande omgevingen mogelijk. Deze hoogwaardige, veilige en betrouwbare 5G-netwerkoplossing stelt bedrijven in staat hun activiteiten te transformeren en groei te stimuleren.

MRO Europe Aviation Week-deelnemers wordt aangeraden om Panasonic Toughbook te bezoeken op stand #1601 om uit de eerste hand te ervaren hoe Toughbook apparatuur en 5G-privénetwerkoplossingen een revolutie teweeg kunnen brengen in luchthavenactiviteiten.

De beurs, met een Europese focus, vindt plaats in Amsterdam op 18 en 19 oktober en biedt een unieke kans om in contact te komen met de gehele luchtvaart aftermarket. Ga voor meer informatie over het evenement naar de MRO Europe Aviation Week-website: https://mroeurope.aviationweek.com/en/home.html

Voor meer informatie over de Panasonic Toughbook, ga naar: www.toughbook.nl. 

Ook interessant:

Lees hier: “Een digitale tool die zowel inclusief als intuïtief is”

Lees hier: Hoe werkt dagelijkse communicatie?

 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie