Orange Business versterkt leiderschapsteam met nieuwe tech-executives

Redactie WINMAG Pro

Het diverse team beschikt over wereldwijde IT-vaardigheden om de ambities van het bedrijf als netwerk- en digitale integrator te versnellen.

Business

Orange Business versterkt zijn executive managementteam met de recente benoeming van drie executives. De uitgebreide IT-ervaring en innovatieve denkwijzen van de nieuwe leidinggevenden dragen bij aan het verder versterken en leveren van de digitale ervaringen. De drie tech-executives ondersteunen de ambitie van Orange Business om een toonaangevend netwerk- en digitale integrator te worden, met als doel digitale transformatie zo efficiënt en duurzaam mogelijk te maken voor bedrijven.

Hriday Ravindranath is met ingang van 15 mei 2023 benoemd tot Chief Technology and Information Officer (CTIO). Ravindranath heeft een passie voor technologie, het leiden van verandering en het doorbreken van markten. Bovendien is hij een overtuigend voorvechter van duurzaamheid in het bedrijfsleven. Hij werd geselecteerd als Young Global Leader, onderdeel van het World Economic Forum – een dynamische gemeenschap van uitzonderlijke mensen met de visie, moed en invloed om positieve verandering in de wereld te stimuleren. Daarvoor was hij Chief Product & Digital Officer bij BT Global. Binnen zijn rol als CTIO is Ravindranath verantwoordelijk voor de interne transformatie naar cloud computing en softwaregebruik. Ook is hij verantwoordelijk voor de industrialisatie, digitalisering en winstgevendheid van het multi-service aanbod. Hrinday Ravindranath vervult zijn rol vanuit India.

Usman Javaid, PhD is met ingang van 24 april 2023 benoemd tot Chief Products and Marketing Officer. Javaid heeft een achtergrond in productbeheer, technologie en innovatie. Hij heeft ook een brede kennis van de zakelijke markt, op zowel telco- als digitaal vlak. Usman Javaid is verantwoordelijk voor de strategische waardeproposities van het bedrijf, business lines, het productportfolio, digitale en strategische enablers en houdt toezicht op de wereldwijde communicatie- en marketingteams. Javaid heeft meer dan 20 jaar ervaring met het bouwen van innovatieve technologische producten en het aansturen van grootschalige bedrijfstransformaties. Voorheen was hij Managing Director of Professional Services Delivery bij Amazon Web Services (AWS). Javaid voert zijn werkzaamheden uit vanuit het Verenigd Koninkrijk.

Deze twee laatste benoemingen maken het managementteam van Orange Business compleet, waarvan François Fleutiaux sinds 9 januari 2023 deel uitmaakt als Executive Vice President, Orange Business France. François is binnen deze functie verantwoordelijk voor het positioneren van Orange Business als toonaangevend netwerk- en digitale integrator voor klanten in Frankrijk. En stuurt hij het Franse PNL-team aan waarbij het leveren van solide financiële resultaten het doel is. Fleutiaux heeft veel ervaring met het stimuleren van winstgevende groei door middel van transformatieprogramma’s. Daarnaast heeft hij kennis over IT-diensten en de integratiewereld. Hij vervulde eerder leidinggevende functies bij T-Systems in Deutsche Telekom, IBM, Unisys en Fujitsu.

De nieuwe leidinggevenden combineren hun internationale IT- en digitale expertise om het strategische plan van het bedrijf – Lead the Future – te ondersteunen. Hun uiteenlopende ervaring in de sector helpt bij het verder stimuleren van de transformatie van het bedrijf, waaronder het stroomlijnen van het productportfolio, het transformeren en benutten van essentiële activiteiten, het versnellen van digitale diensten en het vereenvoudigen van het bedrijf om wendbaarder te zijn voor klanten.

"Ons energieke, wereldwijde en diverse managementteam is klaar om een nieuwe en succesvolle cultuur binnen Orange Business als betrouwbare digitale dienstverlener te stimuleren. Door gebruik te maken van onze aanvullende vaardigheden, de impuls van ons partnerecosysteem en de kracht van ons platform, ben ik ervan overtuigd dat we ons in een sterke positie bevinden om uitzonderlijke digitale ervaringen te leveren aan onze klanten over de hele wereld", aldus Aliette Mousnier-Lompré, Chief Executive Officer (CEO) bij Orange Business.

Ga voor meer informatie naar: www.orange-business.com/en

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie