Orange Business hernoemt Business & Decision Europe

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Orange Business heeft zijn dochteronderneming voor digitale- en datadiensten Business & Decision (B&D) een nieuwe naam gegeven in Nederland, België, Luxemburg, Spanje en Zwitserland.  

Orange nam B&D over in 2018. Onder Orange Business zal het bedrijf grote nationale accounts bedienen en zullen klanten de uitgebreide digitale- en integratiemogelijkheden van Orange Business kunnen blijven gebruiken.  

Als gevolg van deze rebranding zal Business & Decision deel uitmaken van het nieuwe departement Digital Services binnen Orange Business. Deze rebranding is onderdeel van de Lead the Future-strategie, waarmee Orange Business een tweecijferige groeiambitie voor digitale diensten heeft vastgelegd. Deze afdeling is ontworpen om klanten te helpen innoveren en hun bedrijfsstrategieën te stimuleren in belangrijke digitale domeinen, waaronder Data & AI, Customer Experience, Cloud Services en Digital Workspace. Het helpt bedrijven met hun digitale transformatie dankzij onder andere adviesdiensten, end-to-end oplossingen en professionele managementdiensten.  

Het Digital Services departement omvat meer dan 1,500 adviseurs, dataconsultants, AI-experts, Cloud ingenieurs, business analisten, en technische professionals werkzaam in meer dan acht Europese landen, inclusief B&D teams. Deze expertise helpt klanten bij het innoveren, het aansturen van bedrijfsstrategieën en het leveren van bedrijfswaarde in overeenstemming met Europese regelgeving en lokale wetten.   

"De rebranding van Business & Decision stelt klanten in staat hun productiviteit, efficiëntie en veiligheid te verhogen met een dynamisch gebruik van data. Tegelijkertijd helpt het Orange zich te vestigen als leider in digitale diensten", zegt Nemo Verbist, President, Europe, Orange Business.