Ontdek de toekomst van draadloze connectiviteit met NETGEAR's WiFi 7 Access Point

Redactie WINMAG Pro

Draadloos kunnen werken zet een grote stap vooruit met de introductie van de WBE758, een geavanceerd WiFi 7 Access Point dat de snelheid, veiligheid en beheerbaarheid van draadloze netwerken naar een hoger niveau tilt.

Tekst: Nina Oomen

Dit tri-band access point ondersteunt indrukwekkende datasnelheden tot 18,4 Gbps, waardoor het een van de snelste op de markt is. De integratie van een 10G/Multi-Gig Ethernet-poort zorgt ervoor dat gebruikers kunnen genieten van een verbinding met gebruik van volledige bandbreedte die de maximale snelheid van hun internetverbinding benut. Deze functie is essentieel voor bedrijven die afhankelijk zijn van snelle en betrouwbare toegang tot cloudgebaseerde diensten.

Een van de opvallende kenmerken van de WBE758 is de mogelijkheid om tot wel acht afzonderlijke draadloze netwerken (SSID's) te creëren. Dit maakt het mogelijk voor organisaties om verschillende netwerktoegangen te bieden voor teams of afdelingen zonder dat de prestaties van het netwerk worden beïnvloed. Daarnaast maakt het Access Point gebruik van WPA3-codering, de nieuwste standaard in WiFi-beveiliging die zorgt voor de hoogste beveiligingsgraad van WiFi-verbindingen. De WBE758 vereenvoudigt de implementatie en het beheer van netwerkinfrastructuren door ondersteuning van Power over Ethernet++ (PoE++), wat het mogelijk maakt om zowel electriciteit als data te leveren via één enkele kabel. Dit biedt mogelijkheden voor slim stroombeheer. Het access point is volledig beheersbaar via de cloud, waardoor geen fysieke controllers nodig zijn, wat zorgt voor een gestroomlijnde en kosteneffectieve setup.

Het apparaat is ontworpen met een kleine vormfactor, wat een meer incognito plaatsing mogelijk maakt, ideaal voor moderne kantooromgevingen die een onopvallende tech-integratie waarderen. Ook is het achterwaarts compatibel met oudere WiFi-apparaten, wat de WBE758 een toekomstbestendige investering maakt voor zowel huidige als toekomstige technologische

Het pakket is inclusief vier jaar toegang tot NETGEAR Insight, een externe cloudbeheerdienst die uitgebreide controle en beheer van netwerkresources biedt, van waar dan ook ter wereld. Dit maakt de NETGEAR WBE758 niet alleen een krachtig, maar ook een uiterst beheersbaar access point dat klaar is voor de toekomstige eisen van draadloze netwerken.

Ga voor meer informatie naar netgear.com

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie