OneXillium versterkt positie in Enterprise Information Management en cybersecurity door overname BMconsultants en RedTeam Cyber Security B.V.

Redactie WINMAG Pro

 OneXillium, dé partner voor het veilig inrichten van digitale processen, versterkt haar positie met twee overnames. Het gaat om BMconsultants, dat al jarenlang oplossingen en services levert op het gebied van intelligente automatisering en procesoptimalisatie, en om de ervaren securityleverancier RedTeam Cyber Security B.V. Na de komst van financieel partner Andera Partners in 2023, is OneXillium in korte tijd erin geslaagd invulling te geven aan de groeiambities. Met de oplossingen van zowel BMconsultants als RedTeam Cyber Security B.V. is OneXillium nog beter in staat digitale processen van organisaties veilig en efficiënt in te richten. De geacquireerde ondernemingen blijven onder hun eigen naam en vanaf hun eigen locatie opereren. De overnames zijn mede gefaciliteerd door huisbank ING.

Inputmanagement en procesautomatisering

Sinds het voorjaar van 2023 werkt OneXillium samen met Andera Partners om de groei te versnellen en de dienstverlening uit te breiden, door middel van organische groei en overnames. OneXillium CEO Jo Van Onsem is dan ook verheugd en trots dat al na relatief korte tijd twee overnames aangekondigd kunnen worden. “Als je kijkt naar EIM, dan kun je dit gemakshalve opdelen in drie segmenten: input, proces en output. Met BMconsultants, een erkende implementatiepartner van Tungsten Automation (voorheen Kofax) en van M-Files, een gezaghebbend platform voor kenniswerkautomatisering en informatiemanagement, versterken wij ons aanbod op het gebied van inputmanagement en procesautomatisering. Daarnaast halen wij nu een mooie klantenkring bij de overheid in huis en geven wij een impuls aan de implementatiekracht van OneXillium.”

Jackie van de Loo, Sales Director bij BMconsultants: "Afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe oplossingen, waaronder onze eigen BM cloudoplossing. Wij zijn nu klaar voor een volgende stap van verdere groei en gaan deze met veel enthousiasme zetten als onderdeel van OneXillium. In OneXillium herkennen wij een partij die net als BMconsultants zeer klantgedreven en servicegericht is. Dit is voor ons een belangrijke reden geweest voor deze keuze."

Digitale weerbaarheid

De overname van securityspecialist RedTeam Cyber Security B.V. komt op een moment dat veel organisaties zoeken naar oplossingen om hun digitale weerbaarheid te versterken. “OneXillium brengt structuur en opvolging in de informatiebeveiliging van organisaties, waarbij bedrijfsprocessen digitaliseren en het garanderen van de bescherming van bedrijfsinformatie tegen cybercrime een doorlopend plan zijn. Door de oplossingen van RedTeam Cyber Security B.V., zoals cybersecurity awareness, IT Risk Assessment en ethical hacking diensten, in ons bestaande EIM-aanbod te integreren, helpen we onze klanten om cybercriminelen buiten de deur te houden. Daarmee is RedTeam een ontzettend waardevolle aanvulling voor ons portfolio”, licht Van Onsem toe.

 

Sander Bussink, Algemeen Directeur bij RedTeam Cyber Security B.V.: “Cybersecurity staat nooit stil. Alleen met de meest geavanceerde kennis van de nieuwste dreigingen en up-to-date oplossingen kunnen we onze klanten nog weerbaarder maken. De samenwerking met OneXillium zal ons extra slagkracht geven om onze kennis en kunde rond cybersecurity verder op te schalen en nieuwe diensten te ontwikkelen.”

 

Groeistrategie

“Beide acquisities zijn niet alleen een teken van onze groeistrategie, maar ook van ons voortdurende streven naar het bieden van hoogwaardige diensten die aansluiten bij de zakelijke behoeften van onze klanten. Met deze uitbreiding van ons team en onze mogelijkheden kunnen wij organisaties nog beter van dienst zijn in het veilig digitaliseren van hun bedrijfsprocessen”, concludeert OneXillium CEO Jo Van Onsem.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie