OKX is de pionier op de markt door als eerste de inscriptie-tokenstandaarden Atomicals, Stamps, Runes en Doginals te introduceren in de Web3 Wallet en Marketplace.

Redactie WINMAG Pro

OKX, een toonaangevend Web3-technologiebedrijf, heeft aangekondigd dat het de eerste zal zijn die ondersteuning biedt voor vier nieuwe inscriptie-tokenstandaarden op zijn platform. Atomicals (ARC-20), Stamps (SRC-20), Runes en Dogecoin's Doginals (DRC-20) zullen binnenkort beschikbaar zijn in de Web3 Wallet, en DRC-20, ARC-20 en Runes zullen in de komende weken aan de Marketplace worden toegevoegd. Dankzij deze integraties wordt OKX het vooraanstaande one-stop inscriptie-ecosysteem binnen Web3.

In de komende dagen zal OKX Wallet de integratie van deze Bitcoin-tokenstandaarden voltooien, beginnend met ARC-20, gevolgd door SRC-20 en Runes, en ten slotte DRC-20. Hierdoor krijgen gebruikers de mogelijkheid om deze inscriptiestandaarden te bekijken en over te dragen. In de komende weken zal OKX Marketplace ook de DRC-20-, ARC-20- en Runes-standaard integreren, waardoor miljoenen gebruikers de mogelijkheid krijgen om zonder kosten DRC-20-, ARC-20- en Runes-inscripties te kopen en verkopen.

OKX Wallet's inscriptietool ondersteunt momenteel inscripties op 23 netwerken, waaronder Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, Polygon, BNB Chain, Avalanche-C, Arbitrum One en vele andere.

Dankzij deze verbeteringen groeit OKX Marketplace uit tot de grootste marktplaats voor inscripties in de sector, met handelsmogelijkheden zonder kosten via een toenemend aantal tokenstandaarden.

Het inscriptieaanbod van OKX is het meest geavanceerde in de branche, met functies zoals hex-foutcontrole, liquiditeit over meerdere inscriptiestandaarden, mogelijkheden voor bulkinscriptie en automatische foutdetectie. De kosteloze handelservaring tussen chains ontsluit de kracht van inscripties voor reguliere gebruikers op grote blockchains, waardoor de adoptie wordt gestimuleerd en de volgende fase van de Web3-groei mogelijk wordt gemaakt.

OKX Chief Innovation Officer vertelt: "OKX zet zich in om de mainstream adoptie van toonaangevende Web3-technologieën te bevorderen, en ons nieuwe inscriptie-ecosysteem getuigt van onze toewijding aan deze missie. Door gebruikers in staat te stellen toonaangevende tokenstandaarden moeiteloos aan te kopen, verkopen, creëren en verhandelen op één platform zonder handelskosten, maakt OKX toegang eenvoudiger en verwijdert het barrières. Zo kunnen gebruikers het volledige potentieel van inscripties verkennen en realiseren."

Meer informatie over het minten, kopen en verkopen van inscripties vind je op www.okx.com/landingpage/inscription-roadmap

 

Ook interessant:

Lees hier: Nieuwe DSA-wetgeving uitdaging digitale marketeers

Lees hier: Bezettingsgraad van hotels in Nederland is 12% hoger dan in de rest van de wereld

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie