Odin Groep versterkt positie in Zuid-Nederland en België met overname 2invision Managed Services

Odin Groep versterkt positie in Zuid-Nederland en België met overname 2invision Managed Services

Redactie WINMAG Pro

Odin Groep neemt IT-bedrijf 2invision Managed Services over van de Belgische Crescent groep. Met de overname van het bedrijf uit Nuth (Limburg) - met vestigingen in Waalre en Herentals (België) – versterkt Odin Groep haar marktpositie in het zuiden van het land en doet haar intrede in België. De 30 medewerkers en het klantenbestand van 2invision worden geheel overgenomen.

Voor Odin Groep, met vestigingen in het oosten en midden van Nederland, past deze overname perfect bij de ambitie om als Managed Service Provider te groeien in Zuid-Nederland. CEO Arno Witvliet is dan ook blij met deze stap: “2invision is een hele mooie aanvulling op de dienstverlening van onze dochteronderneming Previder. We kunnen elkaar ook zeker versterken en leren van elkaars kennis en kunde. Voor de bestaande klanten van 2invision is het zeker waardevol dat ze naast het huidige productportfolio op termijn ook toegang zullen krijgen tot het portfolio van Previder.”

Toekomstbestendig door overname

Met de overname door Odin Groep versterkt 2invision zich voor de toekomst. “Odin Groep is een sterk en solide bedrijf en een grote speler in de IT-sector. Het is voor ons een mooie stap om hier deel van uit te maken”, vertelt Ron Bours, CEO bij 2invison Managed Services, dat vanuit drie vestigingen onder andere overheidsinstanties in België en het zuiden van Nederland ondersteunt op het gebied van IT. “Er is niet alleen een match qua dienstverlening, maar we delen ook de passie om voor de klant de beste IT-oplossing te leveren. Ik kijk uit naar de samenwerking.”

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie