Nutanix en Dell Technologies werken samen aan nieuwe oplossingen voor de hybride multi-cloud

Redactie WINMAG Pro

Nutanix (NASDAQ: NTNX), leider op het gebied van hybride multi-cloud computing, kondigt een samenwerking aan met Dell Technologies gericht op het versnellen van de digitale transformatie van klanten. Door deze samenwerking kunnen gezamenlijke klanten de hybride multicloud-oplossingen van Dell en Nutanix gebruiken om hun IT-activiteiten, weerbaarheid en flexibiliteit te verbeteren.

ls onderdeel van deze samenwerking zal Dell een geïntegreerde kant-en-klare hyperconverged appliance aanbieden die Nutanix Cloud Platform en Dell-servers combineert. De oplossing biedt een breed portfolio aan PowerEdge-servers en -configuraties die voldoen aan de eisen van een breed scala aan applicaties.

Flexibiliteit en keuze van het ecosysteem zijn belangrijker dan ooit. Om dit te ondersteunen, combineert Nutanix Cloud Platform voor Dell PowerFlex de voordelen van het Nutanix Cloud Platform, mogelijk gemaakt door de Nutanix AHV-hypervisor, voor rekenkracht met Dell PowerFlex voor opslag. Klanten die hun rekenkracht en opslag onafhankelijk willen schalen, kunnen de lineair schaalbare opslag van Dell naadloos uitbreiden naar Nutanix-software.

Naast het leveren van twee nieuwe gezamenlijke oplossingen, gaan de bedrijven samenwerken op het gebied van engineering, go-to-market, ondersteuning en diensten. Hierdoor kunnen Dell-klanten profiteren van de eenvoud van het Nutanix Cloud Platform. De oplossingen worden verkocht door Dell-verkoopteams en -partners wereldwijd, waardoor de distributie van Nutanix-software verder wordt uitgebreid.

De gezamenlijke oplossingen van Dell en Nutanix zijn momenteel in ontwikkeling en zullen later dit jaar in early access beschikbaar zijn voor klanten. Klik hier voor meer informatie.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie