Nutanix benoemt Arne Magnussen tot Senior Business Manager, MSP, North and Eastern Europe (NEEUR)

Redactie WINMAG Pro

Nutanix, leider in hybride multicloud computing, breidt zijn NEEUR-team verder uit met de benoeming van Arne Magnussen tot Senior Business Manager, MSP, North- and Eastern Europe (NEEUR). In deze rol zal Magnussen verder bouwen aan een professioneel en kundig team ter ondersteuning van MSP’s in de NEEUR-regio.

Arne heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT-industrie. In deze tijd heeft hij meerdere leiderschapsposities bekleed, waaronder IT-distributie, bij onder meer Digital Network Services (overgenomen voor Arrow), Checkpoint en VMware. Hier werkte hij voornamelijk met het leiderschaps- en sales-team aan het ontwikkelen van een strategie voor cloud en IT-infrastructuur.

“Ik ben verheugd mijn passie voor het laten groeien van de business van klanten en partners verder uit te bouwen bij Nutanix”, aldus Arne Magnussen, Business Development Manager, MSP, NEEUR bij Nutanix. “In deze uitdagende markt is het essentieel om samen te werken met een ecosysteem van partners dat de beste oplossing kan leveren, voor de juiste omgeving, op het juiste moment. Nutanix bevindt zich hiervoor in een uitstekende positie en ik kijk ernaar uit om onze klanten en partners verder te ondersteunen in hun succes.”

“De ontwikkelingen op het gebied van AI, applicatieontwikkeling en dienstverlening zijn de laatste maanden in een stroomversnelling geraakt en zullen een grote impact hebben op de business van onze partners en de IT-omgeving van onze klanten. Arne’s ervaring in de IT-industrie en zijn uitgebreide kennis van de markt en het partnerlandschap zijn een waardevolle toevoeging voor ons team en helpen om Nutanix in de beste positie te brengen van waaruit we onze klanten en partners in deze AI-revolutie kunnen begeleiden en ondersteunen. Ik kijk ernaar uit om samen met Arne het Nutanix NEEUR-team naar een nog hoger niveau te brengen”, aldus Sammy Zoghlami, Senior Vice President EMEA bij Nutanix.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie