NPROXX kiest myBrand Conclusion als partner voor overstap naar SAP S/4HANA Cloud Public Edition

Redactie WINMAG Pro

NPROXX, toonaangevend leverancier van oplossingen voor waterstofopslag, is bezig met het verhuizen van de on-premise SAP-omgeving naar de SAP S/4HANA Cloud Public Edition. Dit doet het bedrijf samen met SAP- en OutSystems-dienstverlener en -kennispartner myBrand Conclusion. Het doel van de overstap naar SAP S/4HANA Cloud Public Edition is het optimaliseren van businessprocessen en zo een volledig geïntegreerd end-to-end proces te realiseren.

Klaar voor de toekomst

NRPOXX werkte al met SAP S/4HANA On-Premise. Sinds 2023 is myBrand Conclusion verantwoordelijk voor het functioneel support hiervan. NPROXX heeft afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt, zowel wat betreft omvang als dienstverlening. Om processen zo optimaal mogelijk in te richten en daarmee continuïteit te waarborgen en klaar te zijn voor de toekomst, is er behoefte aan een sterk en wendbaar IT-fundament. Zodoende adviseerde myBrand Conclusion de specialist in waterstofopslag om een overstap te maken naar de Cloud Public Edition van SAP S/4HANA. Voor de migratie is in totaal vijf maanden uitgetrokken. De eerste stappen zijn inmiddels gezet en naar verwachting zal de conversie komende zomer worden afgerond.

Rainer vor dem Esche, General Manager bij NPROXX: “Ik ben erg verheugd over deze volgende stap in onze samenwerking met myBrand Conclusion. Het is een heel betrouwbare partner voor ons en al vanaf het begin is er sprake van een fijne, informele sfeer. Het team van myBrand Conclusion heeft ons het afgelopen jaar naar volle tevredenheid ondersteund. Ook in deze nieuwe fase is het team enorm betrokken en gemotiveerd om de overstap naar S/4HANA Cloud Public Edition tot een goed einde te brengen. Het project verloopt voorspoedig, iets dat gezien de omvang en complexiteit geen vanzelfsprekendheid is. Dit komt mede door de professionele houding van het team van myBrand Conclusion en de sterke culturele fit tussen onze organisaties. Ik ben er dan ook van overtuigd dat we samen een succesvol resultaat zullen neerzetten en kijk uit naar alle mooie dingen die we in de toekomst samen gaan ontwikkelen om nog meer efficiëntie te realiseren.”

John Timmermans, relatiemanager bij myBrand Conclusion: “Bij een groeiend en innovatief bedrijf als NPROXX hoort een professionele ERP-omgeving. Ik ben dan ook erg trots dat wij het bedrijf van A tot Z mogen ondersteunen bij de overstap naar de Cloud Public Edition van SAP S/4HANA. Het ondernemende karakter van NPROXX past uitstekend bij onze cultuur. Vanaf het begin van onze samenwerking was er gelijk goed en prettig contact. Hoewel er sprake is van een ambitieuze tijdsplanning, gaan we dit avontuur graag samen aan. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de implementatie succesvol verloopt en kijk uit naar alle stappen die we samen nog gaan zetten om bij te dragen aan de groei van NPROXX.” 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie