Conscia neemt PlanNet21 Group over, een belangrijke leverancier van IT-oplossingen en diensten in Ierland, en betreedt de Ierse markt.
Peter Carroll en Erik Bertman vieren de overname van PlanNet21 door Conscia.

Conscia neemt PlanNet21 Group over, een belangrijke leverancier van IT-oplossingen en diensten in Ierland, en betreedt de Ierse markt.

Redactie WINMAG Pro

Conscia neemt PlanNet21 Group over (PlanNet21 Communications Ltd., Agile Networks Ltd., en eCom Solutions Ltd.), een belangrijke aanbieder van cybersecurity, netwerk en managed services dienstverlening, actief in Ierland en het Verenigd Koninkrijk. Conscia en PlanNet21 Group hebben al meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van cybersecurity, secure networking, IT-infrastructuur en hybride cloudoplossingen. De gecombineerde huidige activiteiten van beide partijen zijn goed voor een omzet van meer dan 700 miljoen euro in 2022/23. 

“Ik ben erg enthousiast om de klanten en de zeer kundige medewerkers van PlanNet21 Group bij Conscia te verwelkomen. We kijken ernaar uit om samen te werken in Ierland en onze andere gezamenlijke markten. Er is een commerciële en culturele match die ons in staat stelt om onze klanten nog beter te kunnen bedienen”, aldus Erik Bertman, ceo van de Conscia Group. 

 

PlanNet21 Group is een vooraanstaande kennispartner in de Ierse markt, met snelle groei en een omzet van bijna 70 miljoen euro in 2022/23. Het hoofdkantoor bevindt zich in Dublin met regionale kantoren in Cork, Galway, Belfast (Noord-Ierland) en Edinburgh (Schotland). PlanNet21 Group telt ongeveer 300 klanten in de publieke sector en het bedrijfsleven, met name in de technologie, media, telecom en overheid. 

 

De overname van PlanNet21 Group is de twintigste overname in acht Europese markten en volgt op de eerdere overnames in dit jaar van ITGL, specialist in digitale transformatie uit het Verenigd Koninkrijk, en het Scandinavische Kanari, specialist in observability-oplossingen. 

 

Over Conscia   

Conscia is een Europese IT-specialist op het gebied van netwerken, cybersecurity en cloud. Het levert beveiligde infrastructuur en 24/7 managed services aan klanten met complexe netwerk-, datacenter-, cloud-, IoT- en mobiliteitsvereisten. Conscia levert technische competenties en inzichten van het hoogste niveau en streeft ernaar om als trusted advisor de bedrijfskritische IT-systemen van klanten te ondersteunen gedurende de gehele levenscyclus, van ontwerp, implementatie en exploitatie tot optimalisatie.   

    

Conscia werd opgericht in 2003 en telt 1100+ medewerkers die enkele van de grootste bedrijven in de financiële dienstverlening, gezondheidszorg, publieke sector, productie, nutsvoorzieningen en detailhandel bedienen vanuit kantoren in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Nederland, Ierland, Verenigd Koninkrijk en Slovenië. Conscia streeft er voortdurend naar om de beste werkplek in Europa te zijn voor getalenteerde IT-specialisten met diepgaande technische expertise. Voor meer informatie zie www.conscia.com. 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie