Cognizant en Palo Alto Networks bundelen hun krachten voor AI-gestuurde cybersecuritydiensten
AI-gedreven Cybersecurity: Cognizant en Palo Alto Networks Samenwerking

Cognizant en Palo Alto Networks bundelen hun krachten voor AI-gestuurde cybersecuritydiensten

Redactie WINMAG Pro

Cognizant en Palo Alto Networks gaan samenwerken om AI-gedreven cybersecuritymogelijkheden en -diensten te leveren aan ondernemingen in verschillende sectoren. Deze samenwerking brengt de jarenlange expertise van Cognizant in cybersecurity samen met de AI-gedreven platforms van Palo Alto Networks, met als doel verbeterde beveiligingsresultaten te realiseren.

Dankzij deze samenwerking kan Cognizant zijn expertise verder ontwikkelen en zijn diensten uitbreiden met de oplossingen van Palo Alto Networks, waaronder het Precision AI Network Security Platform, het Code-to-Cloud Platform en het Security Operations Platform. Cognizant en Palo Alto Networks streven ernaar om gezamenlijk klanten te ondersteunen door beveiligingsoplossingen te bundelen. Met als doel de complexiteit te verminderen en het algehele beveiligingsniveau te verhogen door middel van platformisering.

"In de bedrijfsbeveiliging biedt AI de mogelijkheid om menselijke inspanningen te versterken. Het stimuleert ook modernisering, zodat bedrijven voor kunnen blijven op de evoluerende bedreigingen die steeds vaker door AI worden aangedreven," zegt Ravi Kumar S, CEO van Cognizant. "De gecombineerde kracht van Cognizant en Palo Alto Networks stelt onze klanten in staat om te profiteren van geavanceerde securitytechnologie, advies- en implementatiediensten, evenals ondersteunende diensten. Deze zijn gericht op het versterken van hun beveiligingspositie en het verminderen van risico's.”

Cognizant lanceert vier platformdiensten gericht op het verminderen van cybersecurityrisico's, het beheren van cyberincidenten, het versterken van cyberweerbaarheid en het verbeteren van de naleving van regelgeving. Deze diensten helpen om de algehele cybersecuritypositie te versterken. De diensten zijn:

SecureNXT Access: Verander netwerkbeveiliging met zero trust en gebruik AI-gedreven bescherming voor bedrijven zonder grenzen, mogelijk gemaakt door Palo Alto Networks Prisma Access.

SecureNXT Cloud: Versnel de veilige en conforme overgang naar multi-cloud en hybride omgevingen en verminder risico's in cloudbeheer met Palo Alto Networks Prisma Cloud.

SecureNXT EDR/MDR: Profiteer van proactieve bescherming tegen bedreigingen voor de digitale werkplek in moderne hybride bedrijven, aangedreven door Palo Alto Networks Cortex XDR.

SecureNXT SOC: Biedt geavanceerde bescherming en verdediging tegen cyberdreigingen in real-time, mogelijk gemaakt door Palo Alto Networks Cortex XSIAM.

De cybersecurityoplossing van Cognizant helpt klanten met een breed scala aan diensten. Deze diensten omvatten digitaal identiteitsbeheer, detectie en bescherming tegen bedreigingen, governance, naleving, kwetsbaarheidsbeheer en cloudbeveiliging. Cognizant richt zich op het versterken van zijn cyberdiensten via een partnergedreven groeistrategie. Dit houdt in dat ze oplossingen en diensten ontwikkelen rondom producten van partners. De samenwerking met Palo Alto Networks komt voort uit deze strategie.

Over Cognizant
Cognizant (Nasdaq: CTSH) bouwt aan en ontwikkelt moderne bedrijven. Wij helpen onze klanten bij het moderniseren van technologie, het herinrichten van processen, en het transformeren van ervaringen, zodat zij voorop kunnen blijven lopen in onze snel veranderende wereld. Samen verbeteren we het dagelijks leven. Kijk op www.cognizant.com of @cognizant.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie