Panasonic presenteert Toughbook-apparatuur en private 5G netwerken voor luchtvaartservice en -onderhoud tijdens MRO Europe 2024

Panasonic presenteert Toughbook-apparatuur en private 5G netwerken voor luchtvaartservice en -onderhoud tijdens MRO Europe 2024

Redactie WINMAG Pro

Experts op het gebied van onderhoud, reparatie en exploitatie in de luchtvaart die de perfecte mix van robuuste betrouwbaarheid, connectiviteit en uitstekende prestaties nodig hebben, kunnen op 23 en 24 oktober tijdens MRO Europe in Barcelona kennismaken met het volledige assortiment robuuste Panasonic Toughbook-apparaten. Met tientallen jaren ervaring in de luchtvaart optimaliseert Toughbook de prestaties in de lucht en de efficiëntie op de grond.

MRO Europe is het toonaangevende evenement voor de commerciële luchtvaart en biedt een combinatie van conferentie en een internationale vakbeurs. Het wordt georganiseerd door Aviation Week en trekt meer dan 450 aanbieders van oplossingen en meer dan 10.000 deelnemers, die elk niveau van de toeleveringsketen in de luchtvaart vertegenwoordigen: luchtvaartmaatschappijen, verhuurders, MRO's, OEM's, leveranciers en experts uit de industrie.

Field Services met betrouwbare, verbonden apparaten

Panasonic zal op MRO Europe zijn complete line-up van modulaire robuuste apparaten met Windows 11 demonstreren. Deze bieden toonaangevende robuustheid, een lange batterijduur, maatwerk, voertuigintegratie, connectiviteit en optimale prestaties voor de luchtvaartindustrie.

Het programma omvat ook de Toughbook 40 notebook en G2 2-in-1 detachable tablet. De nieuwste uitvoeringen van deze apparaten zijn voorzien van de Intel® AI Boost Neural Processing Unit (NPU), waardoor AI-verwerking mogelijk wordt en de efficiëntie en nauwkeurigheid voor mobiele werknemers enorm verbeteren. De beide devices zijn ook uitgerust met 5G SA-modules.

Daarnaast zal Panasonic, samen met zijn partner voor connectiviteitsoplossingen, COCUS AG, zijn private 5G-netwerktechnologie voor de bezoekers van MRO Europe demonstreren. Particuliere 5G-netwerken bieden mogelijkheden voor predictive maintenance; real-time gegevensoverdracht tussen vliegtuigen en grondteams; ultralage latentie, snellere responstijden en verbeterde gegevensoverdracht en communicatie in de luchtvaartsector.

Het Panasonic Toughbook-team is te vinden op stand 9085 op MRO Europe. Klik hier voor meer informatie over de voordelen van particuliere 5G-netwerken van Panasonic voor de luchtvaartindustrie: https://eu.connect.panasonic.com/gb/en/blog/how-private-5g-ready-take-aviation-industry

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie