TMF Group schakelt Orange Business in voor gecentraliseerde hybride cloud-implementatie om operationele efficiëntie te verbeteren en innovatie te versnellen
TMF Group implementeert gecentraliseerde hybride cloud-oplossing met Orange Business

TMF Group schakelt Orange Business in voor gecentraliseerde hybride cloud-implementatie om operationele efficiëntie te verbeteren en innovatie te versnellen

Redactie WINMAG Pro

TMF Group, een leverancier van essentiële administratieve diensten voor wereldwijde bedrijven, schakelt zijn langdurige en betrouwbare partner Orange Business in om een gecentraliseerde hybrid cloud-oplossing te implementeren. Deze oplossing verbetert prestaties en biedt meer flexibiliteit en samenwerkingsmogelijkheden om aan digitale bedrijfsbehoeften te voldoen.

TMF Group wil een betrouwbare partner zijn voor zijn klanten door het wereldwijd leveren en geleidelijk uitbreiden van hoogwaardige diensten. Het bedrijf had behoefte aan een flexibele, veilige en schaalbare oplossing om de efficiëntie te verbeteren en de algemene bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Daarnaast streefde TMF Group ernaar een “one cloud”-oplossing te ontwikkelen die nieuwe digitale leveringsdiensten ondersteunt en integreert met de bestaande Microsoft Azure en Amazon Web Services-oplossingen.    

Om aan deze eisen te voldoen, heeft Orange Business in samenwerking met Dell Technologies en Microsoft een beheerde Azure Stack HCI hybride cloudservice opgezet in Brazilië, Costa Rica, Frankrijk en Singapore. Daarnaast heeft Orange Cyberdefense geavanceerde beveiligingsfuncties toegevoegd. Deze software-oplossing ondersteunt de veeleisende workloads, inclusief edge computing, voor de 11.000 medewerkers van TMF Group, verspreid over 125 kantoren in 87 landen.   

Een basis voor nieuwe digitale leveringsmodellen   

Dit is een van de grootste Azure Stack HCI-implementaties tot nu toe. De hyperconverged infrastructuur verbindt het on-premise systeem van TMF Group met Azure voor cloudservices, monitoring en beheer. De oplossing ondersteunt datacenter-workloads en de behoeften van bijkantoren en edge-locaties. Door de integratie met Azure-diensten kunnen gebruikers vanuit een centraal portaal resources beheren, back-ups maken en de prestaties monitoren.   

“De digitale strategie van TMF Group is gericht op vereenvoudiging en transformatie. De oplossing van Orange Business biedt ons het technologieplatform dat we nodig hebben: een flexibele, betrouwbare, wereldwijd gedistribueerde, centraal beheerde en kosteneffectieve oplossing. We implementeren nieuwe digitale leveringsmodellen om onze klanten nieuwe inzichten te bieden die hun organisaties ten goede komen,” zegt Sajith Chakkingal, Head of Global Technology Services, Global Delivery bij TMF Group.    

“We zijn blij dat we TMF Group kunnen ondersteunen in hun doel om hun klanten wereldwijd veilig te laten investeren en opereren met een betrouwbare en schaalbare digitale infrastructuur. Onze oplossing combineert on-premises, edge- en cloudomgevingen voor goede integratie, hoge prestaties en kosteneffectiviteit, terwijl we voldoen aan lokale en internationale regelgeving. Met een klantgerichte aanpak helpen we TMF Group bij het realiseren van hun digitale, data- en AI-ambities”, zegt Usman Javaid, Chief Products and Marketing Officer bij Orange Business. 

Over Orange Business 

Orange Business, de ondernemingsdivisie van de Orange Group, is een toonaangevende netwerk- en digitale integrator die klanten ondersteunt bij het creëren van positieve impact en digitale bedrijven. De gecombineerde kracht van zijn next-generation connectiviteit, cloud en cybersecurity expertise, platformen en partners biedt de basis voor ondernemingen over de hele wereld. Met 30.000 werknemers in 65 landen maakt Orange Business de transformatie van zijn klanten mogelijk door de coördinatie van end-to-end veilige digitale infrastructuur. De ervaring van werknemers, klanten en bedrijven staat hierbij centraal. Meer dan 30.000 B2B klanten vertrouwen wereldwijd op Orange Business.      

    

Orange is een van 's werelds grootste telecombedrijven met een omzet van 44,1 miljard euro in 2023 en 298 miljoen klanten wereldwijd op 31 december 2023. In februari 2023 presenteerde de Groep zijn strategisch plan "Lead the Future", gebouwd op een nieuw bedrijfsmodel en geleid door verantwoordelijkheid en efficiëntie. "Lead the Future" maakt gebruik van uitstekende netwerken om het leiderschap van Orange op het gebied van servicekwaliteit te versterken.      
    

Orange is genoteerd aan de Euronext Parijs (ORA) en aan de New York Stock Exchange (ORAN).      

    

Ga voor meer informatie naar www.orange-business.com of volg ons op LinkedIn en X: @orangebusiness. 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie