IFS rondt overname Copperleaf af

IFS rondt overname Copperleaf af

Redactie WINMAG Pro

IFS heeft de overname afgerond van Copperleaf Technologies Inc., een internationale speler op het gebied van beslissingsanalyse. Na goedkeuring van rechtbanken, aandeelhouders en toezichthouders onder de Canadese mededingingswet, heeft IFS alle uitstaande aandelen van Copperleaf overgenomen voor CAN$12,00 per stuk. De overname is een belangrijke mijlpaal voor IFS, aangezien het bijdraagt aan de groeistrategie van het bedrijf, en de ambitie om wereldwijd uit te breiden in sectoren met veel assets.   

IFS is van plan de geavanceerde oplossingen van Copperleaf voor kapitaalinvesteringen uit te breiden naar nieuwe markten en regio's, met behulp van IFS’ wereldwijde infrastructuur en expertise. Door de samenwerking met Copperleaf versterkt IFS haar capaciteiten op het gebied van asset management en verstevigt het haar positie als aanbieder van complete end-to-end oplossingen voor asset lifecycle management.  

Mark Moffat, CEO van IFS, zegt: “Deze overname is een belangrijke stap in de ontwikkeling van besluitvorming binnen de sectoren die IFS bedient. Door de beslissingsanalyse van Copperleaf te combineren met de bedrijfsoplossingen van IFS, kunnen bedrijven succesvoller geïnformeerde, real-time beslissingen nemen. Dit geeft hen een sterk concurrentievoordeel, zodat ze met vertrouwen en veerkracht door de huidige complexe en dynamische economie kunnen navigeren.”  

Judi Hess, vicevoorzitter van de Raad van Bestuur van Copperleaf, benadrukt de unieke synergie tussen Copperleaf en IFS: “Onze gecombineerde capaciteiten gaan een nieuw niveau van waarde leveren aan klanten. Hierdoor zijn ze in staat de complexe uitdagingen van vandaag effectief aan te pakken en zich strategisch voor te bereiden op de toekomst.” 

Met deze overname verstevigt IFS haar positie als internationale speler in bedrijfssoftware en industriële AI. De overname biedt IFS-klanten de tools om datagedreven, strategische beslissingen te nemen die de productiviteit, efficiëntie en duurzaamheid verbeteren. 

 

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie