Arrow wint NWE IT Asset Lifecycle Services Award tijdens HPE Partner Awards 2024

Redactie WINMAG Pro

Arrow heeft vandaag aangekondigd dat het de NWE IT Asset Lifecycle Services Award heeft ontvangen van Hewlett Packard Enterprise (HPE). De prijs werd bekendgemaakt tijdens HPE Discover 2024, gehouden in Las Vegas.

De onderscheidingen zijn een erkenning voor HPE-Channelpartners die een voorbeeld zijn van toewijding en succes in het leveren van waarde aan hun klanten op hun digitale-transformatiereis. Erkenning is gegeven aan HPE-Channelpartners die uitzonderlijke resultaten hebben behaald op het gebied van financiële prestaties, innovatieve oplossingen en betekenisvolle bedrijfsresultaten.

“De 2024 HPE Partner Awards zijn een erkenning van de focus en toewijding die deze bedrijven blijven maken in het leveren van succesvolle bedrijfsresultaten voor hun klanten", zegt Simon Ewington, Vice President van Worldwide Channel and Partner Ecosystem, HPE. Partnerschap zit in ons DNA, en het vieren van de enorme investering die deze winnaars hebben gedaan in HPE-innovatie is een manier waarop we de indrukwekkende resultaten die we samen voor klanten leveren, kunnen laten zien."

Arrow heeft erkenning gekregen voor zijn toonaangevende rol op het gebied van IT activa-levenscyclus management, waarbij het bedrijf samenwerkt met klanten om de waarde van hun IT-activa te maximaliseren en tegelijkertijd bij te dragen aan duurzaamheid en efficiëntie.

“Het ontvangen van deze onderscheiding van HPE is een belangrijke erkenning van onze inspanningen om onze klanten een uitgebreid pakket diensten met toegevoegde waarde te bieden", zegt Jes Kongsmark, Regionaal Directeur Verkoop, Oost-Europa en de Benelux voor Arrow Enterprise Computing Solutions. "We werken hard om oplossingen te leveren die niet slechts voldoen aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze zelfs overtreffen, zodat zij hun IT-investeringen volledig voor betere bedrijfsresultaten kunnen benutten.”

Afbeeldingsonderschrift (van links naar rechts):

Patrick Leoni, HPE Financial Services GTM Leader

Jes Kongsmark, Regionaal Directeur Verkoop Arrow Enterprise Computing Solutions - Oost-Europa & de Benelux

Roman Gilg, Directeur Kanaal en Distributie Noordwest-Europa, HPE

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie