Actief in de toerisme- en hospitalitybranche? Deze speeltoestellen maken je camping of B&B kindvriendelijk

Redactie WINMAG Pro

Een Bed & Breakfast, camping of andere plek waar mensen vakantie vieren, wordt op reisplatformen als kindvriendelijk vermeld wanneer er onder meer speeltoestellen aanwezig zijn. Deze worden zelfs per stuk benoemd: een klimrek, trampoline, skelters of welk outdoor speelgoed dan ook zijn dus ware unique selling points in de toerisme- en hospitalitybranche. Vaak zijn het speelobjecten met een ouderwetse oorsprong, maar bij voorkeur voldoen ze aan de eisen en wensen van deze tijd. Een aantal speelse tips om je accommodatie aantrekkelijker te maken voor gezinnen met kinderen.

BERG Toys: erkende fabrikant van degelijke speeltoestellen - ook skelters

Elk speeltoestel van BERG Toys blinkt uit in veiligheid én vormgeving, omdat het oog ook wat wil. Daarbij wordt gekozen voor duurzame materialen en unieke ontwerpen, die ergonomisch verantwoord zijn en lang meegaan. Hun skelters hebben niet voor niets het zilveren 'cradle to cradle'-certificaat. Voor een kleine accommodatie vormen bijvoorbeeld twee skelters al een kinderwagenpark. Idealiter plak je hier geen verhuurprijs aan vast, maar reken je deze extra kindvriendelijke feature mee in de totaalprijs. Net zoals je dat doet als je ontbijt serveert of in wifi voorziet. 

Meer PlayBases voor het junioren-buitenleven

Datzelfde BERG Toys fabriceert uit liefde voor het buitenleven - ook zo'n belangrijk aspect dat je zelf misschien al bezigt in je communicatie - tevens klimrekken, klimnetten en andere avontuurlijke speeltoestellen die als ware trekpleisters voor kinderen dienen. Onder de hedendaagse noemer PlayBase vind je op hun website diverse exemplaren. Wie de zoektermen speeltoestel tuin intikt, belandt in een walhalla van kindvriendelijke speelartikelen voor buiten.  

Sport en spel: van trampoline tot voetbalveld

Sporten valt op jonge leeftijd veelal onder spelen, zeker op vakantie. De trampoline is sowieso een populair item, ook voor particulieren - simpelweg omdat het aanstekelijk werkt. Zet ergens een trampoline neer en binnen de kortste keren staat er een rij kinderen omheen, die niet kunnen wachten om hun capriolen te vertonen. Deze moderne trampolines zijn verkrijgbaar met een veiligheidsnet eromheen. En wat te denken van een voetbalveldje? Waren het vroeger vooral jongens die op de SportsGoals schoten, anno nu is er geen onderscheid meer en rennen er dus veel meer kinderen achter een bal aan. Dit soort outdoor speelgoed brengt sowieso meer leven in de brouwerij. 

Rijdend speelgoed

En het hoeven niet altijd grootscheepse aankopen te zijn: rijdend speelgoed is soms een betere optie bij gebrek aan vierkante meters. In dat geval kies je voor stepjes, loopauto's of kruiwagens. Een ouderwetse, maar veilige bolderwagen is nog een manier om kind vriendelijkheid uit te stralen. Laat je inspireren, koop gericht en vergeet niet de nieuwe speelse aspecten van je accommodatie in woord en beeld te benadrukken!

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie