Infor introduceert updates voor industrie-specifieke CloudSuites

Redactie WINMAG Pro

Infor®, de industry cloud company, kondigt een reeks updates aan voor zijn industrie-specifieke CloudSuites. Infor CloudSuites zijn kant-en-klare cloudgebaseerde technologieplatformen gebouwd met kernoplossingen voor enterprise resource planning (ERP).

Alle updates maken deel uit van Infor’s cyclus voor belangrijke productreleases. De vaste cyclus voor productreleases helpt organisaties bij het plannen van nieuwe technologie-implementaties. Soma Somasundaram, Infor President en CTO, zegt: “De vernieuwingen in onze producten maken onze klanten wendbaarder. Ze benutten hiermee data gedreven inzichten voor betere besluitvorming en krijgen toegang tot kant en klare industrie-specifieke oplossingen. Onze producten helpen klanten hun bedrijfsprocessen te automatiseren, sneller bedrijfsresultaten te behalen en ze maken de weg vrij voor bedrijfstransformatie.”

Markt vraagt om unieke productconfiguraties

In de industriële sector neemt de vraag naar unieke productconfiguraties toe. Met behulp van de nieuwe functie Configure Price Quote (CPQ) biedt Infor’s CloudSuite Industrial nu één gepersonaliseerd scherm voor configureerbare producten. Daarnaast is ook het beheer van materiaaloverschotten aan deze CloudSuite toegevoegd. Hiermee kunnen fabrikanten analyseren hoe een wijziging in een bepaald onderdeel de rest van een product beïnvloedt. Deze functie zorgt voor minder restafval en een verbetert de efficiëntie van de productie.

Toewijzen unieke kenmerken maakt sorteren en filteren eenvoudiger

Met de nieuwe Product Attribution Service in de CloudSuite Distribution kunnen klanten unieke kenmerken en kenmerkgroepen toewijzen aan producten. Dit maakt sorteren, filteren en zoeken op deze eigenschappen stukken sneller en vooral eenvoudiger. Naast deze nieuwe functie is ook de gerelateerde productdocumentatie verbeterd. Zowel het bepalen welke product gerelateerde documenten een leverancier moet aanleveren als welke documenten klanten nodig hebben is verbeterd. 

Via het nieuwe leveranciersportaal communiceren distributeurs voortaan beter met leveranciers. Dit elimineert verwarring en verbetert nauwkeurige productie van orderbevestiging en vooraankondiging van verzending tot transportmeldingen.

Minder manuren, minder afval en hogere kwaliteit

De integratie van Infor Manufacturing Execution System (MES) in Infor CloudSuite Food & Beverage zorgt dat levensmiddelenfabrikanten hun productieproces beter onder controle krijgen door alle stappen op de werkvloer te optimaliseren en te automatiseren. De belangrijkste winst die dit oplevert is minder handmatige arbeid en minder afval. Infor's MES Quality Assurance Widget zorgt daarnaast met vaste kwaliteitstesten tijdens het productieproces voor een betere kwaliteitscontrole en helpt terugroepacties te voorkomen door sneller en nauwkeuriger te testen.

Ga naar www.infor.com voor een compleet overzicht van alle vernieuwingen.

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie