Het leukste game cadeau voor Halloween!

Redactie WINMAG Pro
Omdat er dit jaar zoveel game events met Halloween-thema plaatsvinden, is er keuze genoeg om een leuk Halloween game cadeau te doen. Aangezien elke gamer volop zijn favoriete game speelt, kan je met de juiste game of uitbreiding de grootse glimlach op je zoon, dochter of zelfs vriendje’s gezicht toveren. Daarmee zijn ze weer een tijd zoet met hun nieuwste speeltje.

Fright Game Nights

Halloween is één van de beste tijden van het jaar en dat betekent dat samenkomen met vrienden een erg leuke game periode gaat worden. Ieder jaar spelen de meeste games daar dan ook op in met Halloween game-events. Veel games brengen dan vernieuwde content, items en uitbreidingen om games helemaal tot z’n recht te laten komen. En dat geeft jou de ideale gelegenheid om een leuk kleinigheidje of cadeautje aan een gamer te geven!

Toch kan een kleinigheidje of een cadeau uitzoeken voor een gamer best ingewikkeld zijn. Wat speelt diegene nou graag? Als je geen antwoord op die vraag weet dan is het een goed idee om een PSN Giftcard cadeau te doen. Zo kan je hen zelf de keuze bieden welke game ze het liefst willen hebben.

Welke tricks or threats kun je met een PSN kaart geven?

Je hoeft een PSN-card namelijk niet alleen te gebruiken om een spel te kopen. Tegenwoordig kan je in een spel items kopen met tegoed dat in je digitale portemonnee zit. Denk aan in-game-aankopen zoals nieuwe decoraties, kostuums en zelfs verschillende locaties met Halloween theme die je kunt unlocken.

Playstation Plus: naast het gebruik van microtransacties kun je een PSN-kaart ook inwisselen tegen Playstation Plus tegoed. Playstation Plus is nodig zodat je online met andere kunt spelen. En laat dat nou net hetgeen zijn wat gamers tijdens de periode van Halloween graag doen! De meeste gamers zullen voorzien zijn maar als je tekort komt dan kan je deze kaart niet missen!

En natuurlijk niet te vergeten…

Games: ieder jaar worden er rond de tijd van Halloween de beste PlayStation game titels gereleased en dit jaar is dat niets anders. Vooral dit jaar is het uitzonderlijk dat er veel grote titels tegelijkertijd uitkomen. De meest populaire games die eraan komen zijn: FIFA 21, Call of Duty: Black Ops Cold War, Assassins Creed Valhalla en vooral van Cyberpunk 2077 wordt veel verwacht. Wellicht zelfs een understatement want Cyberpunk 2077 ligt op koers om de beste game van 2020 te worden… Helaas moet je dan nog wel even wachten want de game wordt pas in december verwacht.

Veel van deze games kun je al dan ook al pre-orderen (vooraf bestellen). Dat is ook mogelijk door een PSN-kaart in te wisselen in de PlayStation Store. Wanneer de game uitkomt kan deze direct gespeeld worden.

PS: wanneer je pre-ordered staat daar vaak tegenover dat je wat extra’s krijgt (items, personages etc.). En dat is altijd mooi meegenomen!

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie