Nieuwe mobiele printoplossingen HP

HP
Redactie WINMAG Pro

HP richt haar pijlen op de zakelijke mobiele gebruiker met de aankondiging van diverse nieuwe producten. Hieronder vallen zowel printers als softwarematige oplossingen, bedoeld om binnen een mobiel zakelijk landschap de workflow te verbeteren.

Er wordt steeds meer informatie aangemaakt en verwerkt en dat vereist een frisse blik op bedrijfsvoering en informatiebeheer. HP doet een gooi naar een voortrekkersrol. Onder de naam 'IT-nieuwe stijl' presenteert het bedrijf diverse producten die bedoeld zijn om zowel papieren als digitale informatie op de juiste wijze te kunnen beheren.

HP 1200w Mobile Print Accessory en HP JetDirect 2800w voor FutureSmart printers

FutureSmart printers, de line-up van HP OfficeJet- en LaserJetprinters die dankzij futureproof firmware de functies van printers kan bijwerken en installeren, krijgen de mogelijkheid om opdrachten vanaf mobiele devices te ontvangen en te printen. De HP 1200w Mobile Print Accessory en HP JetDirect 2800w Print Accessory zijn te installeren functies die de printers respectievelijk opdrachten draadloos vanaf smartphone of tablet laat verwerken en near field communication touch-to-print mogelijkheden geeft. Met andere woorden, print alles direct van je mobiele device naar een OfficeJet- of JetDirect-printer. Deze functies zijn via een USB-device aan de printer toe te voegen. De HP 1200w Mobile Print Accessory is verkrijgbaar vanaf 15 november voor een introductieprijs van 38,- euro. De HP JetDirect 2800w voor FutureSmart printers is verkrijgbaar vanaf 2 december en gaat 50,- euro kosten.

HP ePrint Enterprise

Wanneer je als zakelijke gebruiker mobiel wilt printen moet je data wel makkelijk en veilig verstuurd kunnen worden. Hiervoor heeft HP een set aan tools ontwikkeld onder de paraplunaam HP ePrint Enterprise. Hieronder valt ook een app waarmee je gemakkelijk opdrachten vanaf een tablet of smartphone kunt versturen. Deze is beschikbaar voor iOS, Android en BlackBerry. 

HP Capture and Route 1.3

Met HP Capture and Root is het mogelijk om mobiele informatie makkelijk en veilig te verwerken en op te slaan. Deze oplossing zorgt ervoor dat je je informatie snel kunt inscannen, updaten en naar een door jouw gewenste locatie kunt verspreiden, of dit nu iOS- of Android devices zijn of een clouddienst als Google Docs.

De oplossing is inmiddels aanbeland bij versie 1.3. Deze update zorgt ervoor dat het nu ook mogelijk is om vanaf diverse HP-producten zoals OfficeJet's informatie direct naar Google Docs op te slaan.

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie