Nieuwe Alienware gaming monitor met AMD FreeSync Premium beschikbaar

Redactie WINMAG Pro

De Monitor is ontworpen voor gamers, biedt uitstekende prestaties voor snelle actiegames en werkt naadloos samen met elke moderne videokaart, inclusief de nieuwste AMD-hardware.

Een gedetailleerd overzicht van de functies: 

  • Snelheid: Een verversingssnelheid van 500Hz (480Hz native) en een Fast IPS-scherm levert hoge snelheid en helderheid. AMD FreeSync Premium en VESA AdaptiveSync-certificering voorkomen tearing en traagheid, zelfs in snelle actiegames. Een lage latency van 0,5 milliseconden voorkomt wazigheid en ghosting voor vloeiende beelden.
  • Kleurconsistentie: Het Fast IPS-scherm zorgt voor consistente beelden vanuit elke kijkhoek. Het scherm biedt 99% sRGB kleurdekking en HDR10. TUV-gecertificeerd ComfortView Plus vermindert schadelijk blauw licht zonder afbreuk te doen aan levendige kleuren voor lang en comfortabel gamen.
  • Nieuw ontwerp: De ingebouwde intrekbare headset-hanger houdt het bureau netjes. De zeshoekige voet neemt minder ruimte in en kan worden aangepast met hoogtemarkeringen, zodat je elke keer op jouw settings kunt gamen.

Lees ook hier:

https://www.baaz.nl/wat-is-software-testing

https://www.baaz.nl/saab-technologies-gaat-samenwerking-aan-met-multibel

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie